Uwaaaa!!! 1 Love Hilang Arrrr :( Emas Tueeee... Hadoiiii



Uols ingat lg tak dgn gold bracelet yg emak mentua Zie kasi sbg tanda menyambut kedatangan menantu perempuan ni??? If tak ingat, uols leh click --- SINI utk baca balik :)

...aritu kan uols, time zie nak mandi. Zie passed kat Dillah gelang ni suroh di tlg simpankan kat dlm bilik. Tetiba dillah say...

Dillah: Yg, bukankah love ni ada 4 biji???

Zie: **terus kuar dr bilik air...berkemban**
A'ah ada 4 biji. Kenapa? **blur**

Dillah: Mcm hilang sebiji je ni, syg...

Zie: Eh! Mana! **Rampas terus dr dillah and
terus belek-belek tgk** Alaaaaa...A'AH LA :(

Kecewaaaa arr zie dgn keganasan zie pakai brg perhiasan ni uols. Gerentiiiiiii lah ada yg putus lah, tercabut lah, hilang lah :( Uwaaaaa! Emas tueeeee uolsss :(





See uols...tggal penyangkut love tu aje yg hado. Love tu plak dgn hilang entah di mana :( Nasib baik Dillah tak bising. Kalau dillah bising...kompom guna "senjata" air mata utk buat dia tak bising. HAHA :P

...dah gtaw mak Dillah gak. Nasib baik emak dillah pun tak bising :) Nanti ada duit, Zie gantikan lah love yg hilang tu. Mahal arr uols. Sebijik tu dlm RM200++ plus taw.

Parkinson aku! Huhu.








Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

14 comments:

Aeen said...

huhu...2 lah kdg2 bile kite pakai tu xsedar bile ilangye kan..nak2 kalo kite ni jenis yg ganas..heheeh..mcm aeen pun gelang mase upacara batal air sembahyang tu pun ain x pakai sgt....takot tercicir...huhuh..pakai bile ade majlis tertentu jer...sayang koo kalo ilang...huhu

Riena Haiqal said...

wah, sayangnya sayangnya... macamana pulak bole hilang tu.. mahal tu nak ganti balik.. tapi apa boleh buatkan.. dah tak cantik la kalau tinggal tiga biji jer..

atty's said...

mesti love tu berat gak..tu yg mahal , takpe nanti leh beli love baru

cik chinta said...

pesen juntai2 ni mmg suke tercabut tau. ritu, tercabut jugak satu, trus kena hambik smula dengan ibu tak kena bagi pakai sampai skg. sadis T_T salah derang tau, patutnya dia kimpal la juga kat ring tu, ni tak, memg bole terkuar sindri if ring da terlonggar.

shahrul said...

pakai gelang tangan kat leher kak,ketat-ketat,kompem tak putus!hehe.. :p

Noor Shafinar said...

ehh..sama mcm gelang sya lah..hilang 1love gak..dr 5love tinggai lg 4...huhuhuhhu...sodehhh..

♥z@z@♥ said...

maybe dia punye kancing tmpat love tue x tutup btol² kot..nanti pg beli blk ek..x pun mtak dillah ganti..hehe

Myra Jay said...

Adehhh!! saynagnyaa..

Pasni kena lebih berhati-hati tau :)

mMoOnN aAlLeEaA said...

kamek pernah da gelang gia dolok. hilang 2 bijik love ya.ya sik maok makei gelang ya lagik.

Aisumi Chan Kawa'i said...

pesen gelang gini memang mudah jatuh kak.. sumi punya alhamdulillah ok lagi.. sabo yerr

Bui Junaidi said...

sayang nya zie..untonglah org nemu...hihi

Ardini Humaira said...

risau gak tu yunk.. aku punya kosong ja tade rambu2 love. sengaja aku pilih yang cemtu.. sebab aku ni lasak sket huhu

eVa said...

aie aie aie ilang dengg? adoi2.. p salu nok kecik gya mudah nak ilang koh.. mcm mun pernah tersangkut cne2 tym kta x sedar..

AmirFX said...

Yohhh.. Banyak ya rm200..