Wajah Suami Syella Kamaruddin...



Gara² isu gambar suami Syella Kamaruddin yg di blurkan di atas permintaan syella, byk spekulasi timbul kau! Ada yg kata laki dia ex Ketua Polis Negara la...VVIP la. Well yg part VVIP tu, maybe YES kot.

...if not, takkan lah cost kawen sampai 15 JUTA. i repeat....JUTA okeh JUUUUTA. Haa kauuuu, kelas! :D





Tan Sri Musa, our ex Ketua Polis Negara. Kesian dia taw...di kata org dialah suami Syella Kamaruddin. Nasib baik lah his wife, Puan Sri Juriah Ahmad not buying this cheap rumour ^_-

...kepercayaan dia pd Tan Sri Musa amat kuat :) Thumbs UP...

Dia tahu saya tidak akan berkahwin dengan sesiapa saja kerana saya sentiasa bersamanya. Saya hanya ada seorang isteri, empat anak dan enam cucu.

Jika saya berkahwin lagi, saya tidak akan merahsiakan perkara itu. Ia tidak seperti melakukan zina - Tan Sri Musa

YES! betul tu Tan sri. Really love your statement ni :) so pd yg MEMFITNAH Tan Sri Musa tu...well, GET A LIFE, please! Titik. So uols nak wajah suami Syella Kamarudding ni???

...meh tgk kat bawah ^_-











TADAAAA!!! See...BUKAN TAN SRI MUSA, Kann??? So lenkali jgn nk fitnah² beliau tanpa usul periksa. Si syella ni pun satu, apekehei nyer entah dia pi sorok² laki dia. If sorok²...tak ke akan mendtgkan fitnah if org tak tahu sapa laki dia.

...haiyaaaa. Artis, artis **sambil geleng² kepala** Biar tua, asalkan poket berkepuk² dgn duit..hehe. Eh, Oopps. Jahat mulut kau Zie :D Well, rezeki dia kooo uols. Kau nk kata apa kan :P

Asalkan jgn BINA kebahagiaan di atas AIR MATA org cam Memey, sudah ek ^_-











Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
AHM CATALYST
-- Click SINI Tempat menjual
barangan kesihatan berasaskan
minyak kelapa dara brand Catalyst :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

12 comments:

nur anis said...

orang kawen nak hilangkan fitnah..ni kawen, tambah fitnah..hurmm..

atty's said...

ntahnya napa nak sorok2..mesti dia amik hak org kot..

My Life's Journey said...

hrmmm apanak jadi gan dunia sekarang ni huuu

saeko_nakamura said...

hahahhaha..mahal gila dia kawen!huhuhu..compom vvip kan?

saeko_nakamura said...

hahahhaha..mahal gila dia kawen!huhuhu..compom vvip kan?

CAYANG ALIN said...

hmm..macam2 zaman sekarang..haih..

shahrul said...

macam2 la skang nih...haaiihh...

err,kak,ni entri khas untuk akak.. ;)

Hadiah Untuk Kak Zie! ;)

eVa said...

hahaahah! ow tedah tan sri lok. yalah jd politik kah selebriti kah.. x jauh kenak benda gya bh.. tedah.. org sekeliling nya keluarga terdekat kenak juak tempias.. tedah..

Myra Jay said...

Baca dalam blog gosip Syella ni kata laki dia bukan VVIP, org biasa je..

Masakan orang biasa boleh bagi hantaran JUTAan ringgit kan..

[z@ck] said...

dah habis satu dunia dicanang perkahwinan jutaan ringgit, still nak sorok suami. memang orang kutuk la kan.huhuhu

mysara said...

mcm2 kn padahl dye ni bkn artis top mana pn..

Hani said...

Tak patut betol org yg buat fitnah tu. Sian Tan Sri Musa. Huhu. Dia bukan jenis cemtu. Tapi i like statement dia. Hehe. Sinis tapi bermakna. :D