Wedding Gift Dari Blogger Ardini (My Lesbo..haha :P)



Alololo...still ade lagi ea my wedding gift dari rakan blogger??? hehehe. Kali ini di terbangkan dari Kelantan ^_^ siapa lg kalau tak bukan dari blogger Ardini Humaira :) si bakal pengantin baru tue bai...hehehe





Ini yg zie dpt :) Meh zie tayang satu persatu ek ^_-











Memo "cinta" dari my lesbo...hahahaha :D oooo begini tulisan ardini ea uols. If compare dgn my tulisan...whole lot BETTER! hehehe :P





Set rantai n earings dari Avon :) Lawa taw...stylo ala² emo girl gitu bila pakai taw...hehe :D






Dan ini pulak adalah, satin night mini dress yg berwarna PINK :) Such a soft color for a fair skin mcm zie. Mmg matching lah. nak pakai malam sabtu ni karang koooo...hehehe. almaklum lah kan, suami balik kuching.

....Aharksss :D Berhias utk suami ^_- winkss






Last sekali...Zie dpt her wedding card invitation :) Thanks for invite zie dear. But sadly....Zie tak dpt hadir :( Coz you know ai know lah yunk...zie pun baruuuu je lepas kawen...hehehe :D Frankly speaking, out of budget utk fly ke sana :(

....Insya'ALLAH wedding gift utk uols, akan zie kirimkan ^_- Thats for sure...hiksss






Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
Aisumi Blog
-- Click SINI to view
her blog :)


:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

14 comments:

alinac lover said...

huaa best~

Tihara said...

cantik gift dari dni..bertuah, akk pn tk pasti lg dpt g ke tk wedding dni sbb harap kat org tlg bawakan..hooo sedih :(

My Life's Journey said...

Hihi wahhhhhhhhhhhhh bertuah badan ..seronoknya dapat hadiah ..best2 :)

♥z@z@♥ said...

cantek set rantai tue..hehe..waaahhh nanti for sure dillah tergoda tgk..ehem ehemmmmm

SyUhAdA said...

hadiah yg bes..hehe..

Myra Jay said...

Best2...

Dress tu jgn lupa pakai, myra hubby beli kaler merah ang ang, pakai masa kitorang p honeymoon :)

~@mOi ~~ said...

woo.. musti tak sabau nak tngu sabtu ni!! ngeaowwwwww.... hahaha

CicieHawa said...

salam kak zie...sowi ya myibuk pla di post komen ni..sya bru wat blo..sila bg tjk ajar ya..hihi

cantik adia kak...adia sya tuk kak pla lum smpt g nk pos ni..nant da msa sya anta ya kak.

AmirFX said...

Semua dah kahwen ehhhss.. Best da jak.. haha...

@juera said...

sukenya bile dpt adiah..best2..dni dh nak kawen bln ni..congrats to her :)

Cik Rose Cute said...

bestnya dapat hadiah...jauh pulak tue...dari Kelantan...

mrs. daydeck said...

apa gik dillah nangga kitak pake gaun ya lak.. hahaha.. ^_-

eVa said...

aie best eyhh.. nang byk pezen dberik nya.. nya paham juak keperluan pengantin baru tok bh coz nya nak kawen juak.. haha satin ya lok wewitttt hahahaha

Ardini Humaira said...

Alhamdulillah dah selamat sampai pada ko yunk :') hehe..

haa ko nak bg aku adiah gak ke.. ko poskan ke alamat miri la yunk. aku da nak fly ke miri dah :D