Wedding Gift Dari Blogger Shahrul Ayai :D



semalam Zie recieved another more wedding gift dari blogger taw. Kali ini...this wedding gift adalah pemberian blogger ---- Shahrul Ayai :) alolololo....terharu akak taw.

Dia siap buat entry of it...hehe. Nak baca entry tu, uols leh click SINI :)





See uols....its lovely and perfectly wrapped. Pandai lah kau balut dik oiii. Nak belajar lah...heheheh :D





Lawa tulisan kau dik if nak di bandingkan tulisan cakar ayam akak...hehehe. Nak tahu apa yg zie dpt??? meh skodeng bawah ^_- really love this gift taw :D













Tadaaa! zie dpt buku motivasi yg berjudul "Mengendalikan Hubungan Suami Isteri". 1st time zie dpt wedding gift book cam gnie taw. Its soooooooo useful utk rumahtangga Zie and Dillah....really love this gift!

...thank you sooo much ayai! akan akak baca buku ni..hehe. mmg sgt berguna buku ini utk a newly-wed mcm zie ni ^_- hiksss










Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
CRAFT N CROCHET
-- CLICK BANNER utk
membeli dan menempah
barangan crafts dan crochet
yg sgt comel dgn harga yg
berpatutan :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

10 comments:

My Life's Journey said...

Wahhhhhhhhhhhhhhhhh best2 ..buku ni berguna ..boleh dijadikan turun temurun :)


Best2 ..umi suke tengok :). Baiknya adik bloger ni :)

shahrul said...

hahaha...sebesar-besar gambar akak snap kat note ayai tu ye..haha..buruk gile tulisan ayai..serius,dah jarang gile menulis.asyik menaip je.heheh..

ape-ape pun,maseh kak,untuk entri ni ye....simpan,baca,guna,dan ingat lah hadiah ayai yang tak seberapa ni ye...

;)

Riena Haiqal said...

sangat berguna utk rumah tangga ni buku tau.. hehehehehehe... baca sampai abiz tau Zie.. lepas tu share ngan kitorang yang dah berumahtangga ni juga.. ngeeeeeeee.. gurau jer...

ALLYNA HASHIM said...

best la dpt hadiah buku yg bagus tu....allyna pon dh 8bulan kawen still ade gak org bg hadiah kawen...he3....

Qaseh said...

org baru kawen ni mmg kena belajar @ dptkan tip2 utk rumahtangga bahagia.

♥z@z@♥ said...

bagus btol hadiah yg dia bagi ye..berguna sepanjang masa..=)

Tihara said...

hadiah yg bermakna :)

Myra Jay said...

Bestnyer, nanti review tau pasal buku ni :)

AmirFX said...

Hadiah yang best.. Leh kongsi kelak.. hihi..

eVa said...

mesti bc abis buku ya zie .. boh senyum malu bc.. ekekekekeke