Yayyy!!! Pergi Tengok Ombak Rindu. AT LASTTT!!! Hoho... tapi Alih-Alih



Muka manyak happy woooo bila nk di tgk wayang semalam (Ahad). Nak tgk citer Ombak Rindu spt yg di ngiyau² zie last week..hehehe. Dlm hati manyakkkk bunga² gitu. Mmg tak sabo :P






Seharusnya heret suami tersayang...hehe ^_^ Tp sebelum itu, weols gi ke rumah emak mentua dulu :) Tapi kan....bila dh balik dr umah emak mentua zie....alih² Dillah bagi statement cam gnie plak...


Dillah: Yang, postpone ke hujung bulan tgk Ombak
Rindu, boleh tak? Saya letih la.

Zie: Haaa??? Postpone lagi? **buat muka**
Dillah: A'ah. Boleh ek? Cam tak larat je nk tgk wyg.

Zie: **sigh** Ok la kalau gitu

Uwwaaaaa...menangis dlm hati zie bila dillah postpone kan lg tgk Ombak Rindu. nak buat camne kan...suami letih. Takkan nak paksakan gak, kan?





So menjawap laaaaa Zie KEMPUNAN lg nk tgk movie Ombak Rindu ni....tsk tsk tskkk :( Takpe la...if dah takde di cinema lg, tgk kat DVD je la **statement isteri solehah...ceaaa. HAHA**









Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
TRIOLICIOUS COLLECTION
-- Click SINI :) tempat menjual
pelbagi jenis shawl yg sgt cantik
dgn harga yg murah je :) check it
out uols yg penggemar shawl ^_-

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorgd
rdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::




Redbloodsnow Copyright©

17 comments:

sweety_nur said...

so pity of u..... xpelah k.zie xde rezeki nak tgk lagi haaa...utk jadi isteri solehah kenalah ikut ckp suami wlupun dalam hati hehehehe....sabo ye...

Farah Shamsudin said...

alalala.. farah pun lom tgk la zie.. org len sume dah g tgk tau.. ntah bila dpt g tgk.. en abg tak sudi nak teman.. huhu..

Cho Zila said...

akak dah pergipun tengok ombak rindu sorang2.. tapi atas keizinan suami .. bersungguh2 akak tau...

ainasuhana said...

takpe.. nanti tengok jugak punye.. hehe..

♥z@z@♥ said...

olololo...cian yer...aku dh tgk..best la..menepati ramalan..hehe

eVa said...

owwww tedahhh lokkk.. xpa2.. beli jak DVD.. dpt ktk nangis puas2 d rumah jak.. mun d movie hall, malu ktk nak menangis. ahahha... tp xsama feeling d movie best gik.. bahaahhaaha.. k ngesak ati lok.. bahahhahaha.. sory zie kekekeekk :D

Bui Junaidi said...

xboh g nangga zie..xlah best ni..bgs ktk baca novel jak gk puas ati..hehe

Mizz Coki said...

Ya mula2 kawen nang nya.. mun nak masok 12 tahun kedak kamek, bila nak postpone nangga twilight, sik mok seminggu lambat mun 24 Nov main di malaysia, 26 mesti juwak nangga hahahaha.. bila cik abang postpone alu meleleh air mata duyung, giney gaya? ahahahha

CAYANG ALIN said...

Ala cian..takpe nanti mesti kuar dvd nyer..

Myra Jay said...

Memang best tau citer ni yang.. :)


Ayat nak bg jeles ;)

AmirFX said...

Tengok d Youtube jak.. ASanya dah keluar nektok..

My Life's Journey said...

Huhu cpa cyg .. lak kitak dapat tangga ar :). Msti best .. Anang yabak :)

Tihara said...

semua duk pakat tgk cite ni..teringin jugaks :)

ZYASH said...

Alahai..cian nya... Zy ne pun masih menunggu en abg ngk cite twilight x lepas2 lagi ne tau..

Erynz Shah said...

alalala... ciannya.

erynz pun still xdapat tgk lagi ombak rindu coz en.tunang bz aje ngn keje. bila off, tido @ mancing. so sigh gak.. hehehe..

tgu dvd jugaklah nampaknya (^^,)

Ezzattie said...

sabo2. kita memang senasib kak zie. ezzat pun tak tgok lagi citer ni.

alamatnya download je la. kih3

SyUhAdA said...

xpe kak zie..smela kite..
syu x tgk lg jgk..nak download je kot..hehe