Yes! Jalan Sudah Tidak Di Tutup Lagi...yippieee!


Zie heard a news dari my husband informed Zie yg Jalan Serin-Sri Aman sudah tidak ditutup lagi. YES! Boleh weols jumpa...yayyy yayyy! Im soooooooo happy ^_- See uols...teruk giler kan rekahan tahan tu kan.

...ngeri plak tgk. Nasib baik takde nyawa yg terkorban.




So after blk kerja karang, husband zie akan ke kuching guna bas. Then zie akan fetch dia kat terminal and then weols akan terus drive ke Sri Aman guna car. Kiranya husband zie dtg jemput zie lah ni eh...hehe.

...Dillah tak izinkan zie drive long distance, tu yg dia sanggup ulang alik gitu. Cam penat je dia nanti kan. Itulah tanda kasih sayang suami buat isterinya kot. Ceaaa....jiwang! :P


So to Umi & Adam...see uol on saturday's night ^_- Insya'ALLAH...










Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
BLOG MIRA MEGHA
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

10 comments:

Ku Azhar said...

waaaa...hehehe

Mizz Coki said...

Syukur... lega kamek nengar. mun ekot plan, adik mek akan balit ke kuching dari sri aman lusak. dapatlah nya join thanksgiving kamek orang..

ZYASH said...

keselamatan istterikan tanggungjawab suami... So sweet... Doakan zyash cepat kawen jugak yer..

Adam Malaysian Idol said...

Redbloodsnow: yea yea .... zie jadi datang ... yah ... dimakbul tuhan doa mek 2 umi ... hati2 drive kelak zie padah ngan husband kitak ...

Umi kirim salam ngan kitak, nya x pat on9 aritok coz line di opis kondem ... so nya jadi orang korea seharian tok ...

Adam Malaysian Idol said...

Redbloodsnow: zie, atas persetujuan kamek n umi ... not sure kitak n husband la ... kita bertiga jumpa di kfc malam sok jam 8 pm ... anything mun da perubahan, kitak msg umi k ... kamek xda nombor kitak ...

Cik Rose Cute said...

hihihi bertuah zie....

AmirFX said...

Teruk juak upa jeraya ya.. Dah kira tahap gaung.. Ish2.. Baguslah dah diatur..

My Life's Journey said...

Hahaha adam ya .. seronok giler ... hahaha ..best2 dapat bertemu blogger ehhh ...


Hati2 ar jalan dear .. c sabar mau temu gan kitak kelak :)

SyUhAdA said...

tkot tgk rekahan tu..tp hepi sbb kak zie hepi..hee..

eVa said...

terkejut mek dgr tok eyhh.. bgslah x ditutupgik dah.. retinya selamat dpake jalan ya.. but sill mok hati2 juak k