Yippieee!!! Dapat Sudah Tgk Ombak Rindu Secara FOC :P Nak Tgk Gak Tak??? ^_-


Zie sgtttt sgtttt berterima kasih dgn si Ann ni haa. Dia tahu yg zie dok ngidammmm sgt nk tgk Ombak Rindu. so terus dia ngiyau gtaw zie kat YoutTube ada full movie Ombak Rindu.

So ape lg weh....terjah teros! Hahahaha






Memandangkan Zie time kerja tak leh nak tgk movie, so i download this youtube video using youtube downloader ^_- Pada siapa yg takde youtube downloader tu...haaa, SILA JELES! Hahahaha :P

...Apa? Nak gak ek? eleh...org hado, kau pun nak hado. Hehehe. KIDDING! Nah...sila download for free YouTube Downloader kat ---- SINI :)









Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk
view her blog :)


:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::




Redbloodsnow Copyright©

12 comments:

SYANI said...

Baru tengok kat youtube gak..hehehehe

Tihara said...

ada youtube donlod yer..best ni.. :)

ZYASH said...

Tq kak zie..Love kak zie lah manyak2x!!

farrah said...

me too! hub downloadkan too ;) free!

Myra Jay said...

Nak tgk jugak walau dah tgk..
Kali ni nak paksa en suami join sekali :)

Aleyn said...

Harus download...tapi bile masa nak nengok ek....weekend la...thanks for the link

Bui Junaidi said...

kmk pun maok donlod juak eh..

Cik Rose Cute said...

hihihi nanti tengok la...

Mawar Desa said...

Alamak x smpat nk download dh kena delete. Kesian saya x smpat tgk lg. Boleh tolong tak? Saya nk tgk gak...

Mawar Desa said...

Saya x smpat tgk & download coz dh kena delete. Boleh x cik zie tolong saya? Saya nk tgk gak ombak rindu...

My Life's Journey said...

wahhhhh semangat zie tok mau tangga movie tok hihi ..chayok .. chayokkkkkkkkkkk

eVa said...

bestt x cita ya? nangis brapa kali dah..ehhehehe.. mek addict dgr lagu nya eyhh.. sedih!!