1 More Day Utk Start Cuti Lagi :P



Org lain bila boss and manager takde...syorga giler kooo dorg "tangkap ular". Layan games la, layan FB la, tp zie....takde makna nya nk merasa itu semua. Boss/manager ada ke, takde ke...sama je. Kerja je ttp tak mengizinkan zie nk "tangkap ular"...hehe.

...preggy preggy pun zie, tetap gagah gak siapkan paperworks. Skrg nie zie buat dgn senyuman :) Coz gaji dah super superr setimpal dgn kerja yg bapak giler byk...hehe.




P/s:
Tak sabarnyaaaa nk tggu weekend
ni uolssss.Tak sabar nk sambung
berehat kat umah :D







Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
NOR NADIAH BLOG
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

10 comments:

NoruleHitler a.k.a Cayang Alin said...

chaiyok chaiyok zie..!!

Cik Ila said...

All the best k.Zie..Igt,no stress2 ok!

Mizz Coki said...

kamek baruk turun kerja aritok. masih sakit tapi diam di rumah rasa lebih BERPENYAKIT hahahaa.. so better diam ofis jaklah

Hani said...

Zie, kalau hati kita senang, kerja yang bnyk pun kita tak kisah kan? Sama la dgn sy..Kdg2 tak sedar nak balik or lunch hour. Hihihi.

Take care Zie..Buat kerja elok2. :D

My Life's Journey said...

wahhhhh banyaknya kerja ..cian kitak zie ..haaa .. cpa harap kitak buat kerja gan senang hati ..baby pun senyum tangga mama nya :)

jga kesihatan ar :)

AmirFX said...

Chaiyok2!

sweethOneY said...

untunglah yang gaji dah besar sekarang :)

YaYaNsMuM said...

mmg ujian tul,time preggy kene wat keje byk.huhu.sabar jelah Zie, akak dulu pn cmtu, tp alhamdulillah still ok.Jgn stress2 ok, not gud for the baby.:)

Redbloodsnow said...

SWEETHONEY
--> hehe. tp kan...still lg gaji ko wholeeeeee lot besau dari aku taw. gaji kau mmg aku tak terkejar²..hehe. untung la ko yunk. nak jeles jap. haha

nUR_rOsALiNdA said...

Wahhhhhhhhh!!~
Gaji dah setimpal..
Rezeki baby tu kan