2 Makanan Yg TAK ADA Di Kuching Yg Zie Ngidamkan Skrg :(




Haaaa Gardinia Butterscotch dan strawberry tea dari Cameron Higland ini lah 2 benda alah yg zie dok ngidammmmmmmm sesgt. Benda yg takde di jual di kuching, benda ituuuuuuu lah jugak yg baby dlm kandungan ni nak makan...hehe.

...aduhh, camne ni ek. Siapa yg baik hati nak tlg zie belikan ek? Sila email zie kat princessredbloodsnow@gmail.com ea. nanti akan zie bank-in kan duit utk uols tlg belikan.

Pleaseee...help zie **bagi muka kesian** Tp yg tang cameron highland Strawberry tea tu, if ada di antara uols yg kebetulan nk gi cameron, roger zie ek. Terima Kasih :)












Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog Amy Ameera Make-up
-- Click SINI If interested
nak gunakan khidmat andaman
utk majlis2 uols :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

21 comments:

Riena Haiqal said...

alah, siannye.. msti gak dapatkan makanan tu tau.. kalau tak sian kat baby.. dia yang nak makan benda tu.. kalau Riena tinggal kat sana or kebetulan ada kat sana, Riena pasti akan kirimkan.. Macam Riena dulu, strawberry yang baby Haiqal nak makan... dah la masa tu bukan masa dia nak berbuah...

zh-ena said...

alahai ciannya

Ciare Baha said...

haiyaa cian baby :') Kite xde plak plan nak ke cameron dlm masa terdekat ni..huhu

Ima Salsuzaima said...

hehe..terngidam benda yang sikda..hehe
nasib masa ima ngandung sikda ngidam benda yang sida tmpt kmk.hehe

Cik Atien said...

butterscotch takde kat kuching ea? kesiannye. sabarlahh. huu

Qaseh Suhaida said...

Alahai...kalo ibu mengandung mengidam kena dpatkan jugak ini kang tak pasai2 anak meleleh air liur je nanti

Qaseh Suhaida said...

Alahai...kalo ibu mengandung mengidam kena dpatkan jugak ini kang tak pasai2 anak meleleh air liur je nanti

Zumie said...

sorry terbuat ko ngidam :(

ana liyana said...

zie.. roti tu inyallah ana bley dapatkan.. tapi bley tahan ke roti tu sampai sana?? sbb roti gitu cepat rosak.. 1 more thing ana ade teh tu. ana x suke!! next week ana tlong check'n ntok zie ye.. takot auntie ana dah buang kot2. (malam ni terus blik melaka.. rumah husband. jdi x dpt nak checkkan ntok zie) insyallah selasa ana roger zie erk.

**harap2 zie dapat gak 2 bende ni. kesian baby.

Nur Hafiza Rahsid said...

zie!!kmk balit unimas bulan 2 klk..18 februari..lambat jugak la..mun ada ngidam2 lagi apa2 roger2 la inshallah boleh tolong

Mie Hishamuddin said...

tau tak apa sis..mie stdy kat unimas,so setiap kali ngidam makan roti butterscotch tu mesti tak ada...=( now mie cuti sem so ada kat kl..boleh beli..sis nak juga?

Mizz Coki said...

ai sianya kitak yunk...
kamek salu tapau butterscotch tu everytime gi KL.
last July n December kamek pegi 10 packets mbak balit. bekalan roti lebih byk dari baju ...
sikda org jual online kah?

AmirFX said...

Ruti ya ktk carik kat choice supermall.. Teh ya sik tauk la cney.. Tedah ngn ktk...

fatin amalina husna said...

ksian k.zie..mmber hsna yg dok unimas pnah jgak gtaw kat sna gardenia x smpai..mmber hsna tu dahlar spesies yg mnat gardenia nie..

huhu..try ur best k.zie..demi si kecil tuu..hehe..

Cik Meeja said...

Alahai, ciannyer..CM kat opis ni ade gak strawberry tu..Membe bawak balik dari cameron..Tapi CM x suke, so x minum sangat..If x dapat sgt2 nnti jerit jer kuat2 kat blog or email CM ye..Nanti CM usahakan.. =)

Redbloodsnow said...

AMIR
--> mir kat supermall yg...hanya jual gardinia bun jak. tp yg jenis roti betterscotch nadai bisik wai. hehehe

My Life's Journey said...

sedapnya ..kmk yang tangga pun rasa teringin mauk makan ..harap ada kawan2 tolong carikan untuk kitak ..

Miss N said...

wawa.. siannya zie, ngidam benda yang takder kat sana.

roti bley tahan ker kalau post??

eVa said...

yobih roti ya nang nyaman abis aie.. yalah susah kta xda jual d ctok ow.. mun g kl eyh mesti beli byk2 p xpat meli byk ilak coz expired date cepat ilak huuhu

Adlina Husaini said...

lorrr shiannya dia..nanti ina tengok kat k4 or cold storage kat alamanda..ada tak teh tu..kalau ada nanti ina bgtau k.

Ardini Humaira said...

jangankan ko yunk.. aku ni yang dah doploh lima tahun ngadap makan gardenia skali mai sarawak non hado roti fav aku.. mau aku menggekupur ngidam yunk. sobss... ritu jumpa roti coklat tapi gile mahai... kat semenanjung 50sen je. sini rm3 :'(