Alamakkk....Putus Ler Plak Tali Handbagggg :( Duitttttt Lagi tue... hishhh!


Frust giler arrr zie uolsss. Sling bag guess kesayangan zie aritu time tgh kuar jalan, boleh plak koooo tetiba tali dia putus :( Menjawap arr lepas tu main peluk kat ketiak je...hadoiiiii. Belummm lg sampai setahun zie pakai, dah putus.

...Gara-gara sumbat benda alah dlm bag terlampau byk n berat la ni....uuuwaaaaaa!




Bahagian tu arr yg terkoyak yg buatkan bahagian yg connected dgn tali tu tercabut keluar :( Nak repair sendiri....tak tahu camne nk repair. Nak gi hantar kedai repair handbag...tak tahu plak mana yg sedia service gitu di Kuching ni :(

....pantang taw tgk zie dpt bonus. Duitttttt lg tue nak beli baru. UWAAAA! Lepas ni serik dah nk sumbat brg byk-byk kat dlm...










Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
GOJEZ HOUZ
-- Click SINI!!! Tempat mejual
produk2 kecantikkan dan kesihatan.
Harus terjah dan beli!

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

14 comments:

mMoOnN aAlLeEaA said...

sikpa...boleh beli baru...hehehehe

Riena Haiqal said...

huhuhu.. sayangnye.. cantik sangat2 beg tu... belum lagi tu Zie.. nanti kalau dah ada baby, semua barang nak sumbat kat dalam beg.. lagi menjawab ar kalau putus beg tu... macam Riena ni malas sangat nak bawa beg baby yang besar tu, so sumbat jer botol susu, pampers semua kat dalam beg Riena... nak senang jer kan, last2 putus gak beg.. terpaksa ar bawa gak beg baby tu kesana kemari... huhuhuhuhu

Masz Sidek said...

hehehehe...
dlm handbeg ya ada macam2 harta karun nak... ;P
kmk sampay kenak bego adik mek... byk gilak brg dlm beg...

asha said...

salam zie..asha tok.pa kata ktk g wisma seberkas,tingkat atas yg ada jual beg byk2 ya.dolok kwn kmk penah ator zip beg nya kt sia,ni tauk dpt ator beg ktk ya.kmk sik ingat level apa.tapi yg kmk ingat kedey jual beg sebelum kita ke level nok org jual rojak.

Miss Nadya said...

ala...cntiknyer akak beg tu...hurm...kalau boleh jahit balik kn best...hurm...nk bagi idea pon akak jauh nun kat kuching sarawak...:D

dia mintak beg baru dari akak sebab akak dapat bonus ari tu..:)

Redbloodsnow said...

MASZ
---> Hahaha..yalah tek oi. nang kedak harta karun dh. resit² pun ada juak..hahaha. segeng la kta tok ow.

mek alu kenak bego leh laki mek...huhu


ASHA
--> mena ka sha.. YAYYY! dillah balit lak mek nk carik eh :D thanks dear

Galeri said...

ada kede ato beg kat area ang cheng ho.ng bgs nya repair beg.leo cobbler namanya.x jauh dr kede elephant cafe & bistro.

~daRLee ZuRiS~ said...

Kat sini ada,yunk.aku hantar repair tali tu dlm belas-belas ringgit je.
Tapi kan...aku tengok guess kat kuching murah gak ek.dlm 2rat ke bwh dah leh dapat.aku tangok kat parkson area waterfront time aku g sane baru nie.

Redbloodsnow said...

Galeri
--> eeee thankssssss. akan mek coba carik kelak. syg bah...coz sling bag mek tok gik bgs.


Zuris
--> uwaaa..ko turun kuching tak roger aku? jaat ahhh..majuk lah ginie. hehehehe. a'ah, yg ko tgk dlm 2 ratus tu...tu yg model lama, dh kena potongan diskaun

cuba tgk yg new arrival...parkinson di buatnya taw. mahai wooo. sbb tu aku selalu rembat yg ada diskaun je. model lame pun lama lah...janji lawa. hahaha

~daRLee ZuRiS~ said...

Alaaaa...jgn ar mare.aku turun 2 hari je.tu pun sbb ada maljis fil aku kt tudm tu.ingat mmg nak ctc ko tp tak sempat langsung.ko tau lah, askar2 nie kan jadual ketat.lain kali ek.jgn mare tau.senyummmm tayang gigi tu ;)

Oooo...yg lama ek.patut lah murah. Takpelah...lama pun, cantik ape.aku pun suka bli time eiskaun gak.worth it sikit kan.hihiii...

AmirFX said...

Tukar baru jak.. Carik beg yang tahan lasak.. haha..

My Life's Journey said...

Hihi wahhhh nya mintak baru ya dear ..cpa, kitak cari yang baru ..lak baby ada .. semuanya kita dahulukan cdak ..kitak manjakan diri dolok ar .. aisehmen ..bunyi mcm dah beranak 2 jak kmk tok hahaha

eVa said...

ow tedah.. beli jak baruu.. heeee.. kmk lamak xmeli bag eyh.. bukan apa.. susah mok carik apa nok kta maok..

Ardini Humaira said...

tak pe yunk... nanti bila ada baby kena tuka beg baru.. yang besau sket.. muat pampers, botol susu segala :D