Anmum Materna Untuk Mama-To-Be ^_^ Hehe


Morning dan salam isnin uols :) Pd hari sabtu lepas...spt yg husband janjikan, if zie pregnant, dia akan sponsor stock susu utk ibu mengandung buat Zie. Soooo...my pilihan definitely ANMUM! ^_-





Utk permulaan, Zie ambik yg pack paling kecik. Coz takut nanti tekak tak kena. Tp alhamdulillah....ok je tekak minum. hehe. Since zie tak suka chocolate...harus kooo zie ambik yg original flavor je.

...kalau flavor chocs, mmg menjawap ler tekak reject on the spot :P




4 scoops utk 200ml air :) Tp...errrr... zie tak sure ler plak air dlm cawan tu enough 200ml ke tidak...hehehe. Takpe, redah jer :P





Sejak sabtu lepas...zie dah start mulakan hari zie dgn segelas susu Anmum Materna. dan segelas lg time nak tido :) Semoga anak yg zie kandung sihat walafiat, bijak dan menjadi anak soleh/solehah. Aminnnn....

...tak sabar koooo mama nak lihat wajahmu duhai anakkuuuuu :D









Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
GOJEZ HOUZ
-- Click SINI!!! Tempat mejual
produk² kecantikkan dan kesihatan.
Harus terjah dan beli!

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

12 comments:

Ardini Humaira said...

rerajin minum taw yunk.. aku lak lom start lagi.. tapi anlene aku dah mula da eeehehehe

Nor Adzwaty Rokkafella said...

anmum mmg bgs...nti kalo dah bersalin cepat2 minum anmum lacta utk bagi susu badan lancar...

storyfromme said...

pelik lah zie x suka coklat.fad suka coklat gila2.tp x suka vanilla.terbalik lak.

...sWeeT uMi... said...

wah dah ada stok susu...bagus2, start minum dr awal ni....hehehehe...taste kiter sama la zie, umi dulu pun minum anmum ni and opkos flavour susu original ekekeke...amin mudah-mudahan cam tu la jadi nye (",)

Aeen said...

same la zie...aeen pun minum anmum materna gak...baru je beli jumaat lepas....tp perisa coklat ar...sbb xsuke minum susu sbnrnye...tp coklat ok...hehehe....

My Life's Journey said...

wahhhhh bestnya rasa mengandung .. mauk juak :)

twinkle twinkle said...

xsbr nak tengok muke ank kak zie :)

Wahidah said...

bgs zie..u need more calcium during pregnancy..:)

CHU MAJORFLAVA said...

gney nak ka mek minum susu klak ka??aiyo.

FiZ said...

wah..da start minum...nak jadi mak dah kak zie kan..tahniah ye :)

HerShoppe Kuching Tupperware said...

dear!!congrates!!welcome to the club..for this 3months..mamam yogurt..harus..untuk perkembangan otak bayi...n dont forget to buy book at mph penjagaan ibu dan anak2..buku ya dalam 70++..memang berguna..juz like me..sampe kinek tok i still refer to that book.!huhuh

AmirFX said...

Bagus k tumbesaran juak susu tok... :D