Ayu Raudhah Tanpa Make Up


So apa komen anda? Kalau pd zie...still nampak manis koooo. cuma a lil bit pucat bila tanpa make up. especially tang mata tu kan. but still hado natural beauty ^_^ Tp kan...tak dpt tanding neelofa tanpa make up lah.

...lofa still the most natural beauty artis ^_- siapa setuju??? hehe









Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

10 comments:

Uchi kay-f @hmad said...

cantek ni subjektiflah pn.zie!

apepun kena cari kecantekan dari pelbagai sudut! <----cewahh

nur anis said...

a'ah la..nampak pucat..maybe selalu sangat make up tebal..

My Life's Journey said...

cantik .. tapi pucat .. hrmm c pa ..yang penting ..nya kacak hihi

Cik Rose Cute said...

Cantik jugak...tapi nampak pucat sangat2...mungkin ayu suka make-up tebal kot...bila tak make-up nampak pucat...

oshinz said...

izara tanpa mekap pun not bad..

Adam Malaysian Idol said...

hu3 zie ... still cute ... biasa la ya zie, nama pun dah selalu make up ... memang la bila x makey make up akan kelihatan pucat ckit ... melainkan ... ha ... yo nyeh lalu bukak butik kita ctok ...

mun maok maintain ph muka supaya x pucat walaupun x ber-make up, senang jak ...

bagi yang suka ber-make up hari2, pastikan b4 nyapu foundation harus disapu dolok pelembap supaya kulit muka sentiasa dalam ph yang normal n menghalang foundation n bedak daripada bermastautin terus di dalam kulit muka.

Then, semasa cuci muka, pastikan ada 3 benda tok iaitu pencuci (for sure), pasya keringkan kulit wajah. Kedua, toner untuk naturalize ph kulit selepas makey make up n ketiga yang wajib ialah pelembap.

Banyak gik zie tips2 nya ... lak kamek bukak entri sal tok k ...

Ayu Firzara said...

setuju! dan juga Fazura! natural beauty

izyantyPersonalTaste said...

suka tgok ayu raudhah bila make-up he3...terutama tang mata dia memang cantik...firstime perasan tgok dalam nur kasih masa berpurdah...mata paling cantik kot antara artis lain

Ardini Humaira said...

cun! skang laki dia wat hal lak... ramai boikot gemersik kalbu ;p

Zura said...

lain plak mukenye..