BerProsperity Di McD ^_-


Lepas je weols tgk movie --- Journey 2 : The Mysterious Island, perut semua bershuffle mintak di isi. Since it was the 1st day CNY...so kebanyakkan restorant tutup. At first, kak midah n her hubby ajak gi KFC.

...since Zie jemu nah mkn KFC, terus zie kata...how about McD??? Apa lg si Qeera anak buah aku tueeee. Terus laju aje mengiyakan...hehe.






Three of them order set of beef prosperity burgers.






My super slim beautiful chinese look sister :P Bdn dia kan...haiyooo, if compare dgn zie. Beso lg dr dia taw. Apa entah rahsia dia bdn stay mcm tueeee je dari dulu. Walhal kuat makan...hehe.







Ni anak buah kesayangan Zie ni. Qeera :) Seorg budak yg sgttttt mendengar kata. Harap sampai ke beso bersikap gitu ek, syg ^_^





and as for me...since zie tak leh nk telan apa². Actually nk order ayam goreng McD spicy...tp cannot owww. Its tooooo hot for my baby di dlm sana :P so Zie decide utk mkn bubur je la. Hanya makanan² sewaktu dgn yg ini je tekak zie leh terima.

Itu pun after habis kan....few minutes lepas tu, mula lerr terUWEKKK UWEKKK. adoiyaiii..









Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
TRIOLICIOUS COLLECTION
-- Click SINI :) tempat menjual
pelbagi jenis shawl yg sgt cantik
dgn harga yg murah je :) check it
out uols yg penggemar shawl ^_-

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

9 comments:

YaYaNsMuM said...

Termuntah-muntah...?alahai, cian dier...tkpe, its a beautiful experience actually...owh...
rindunye pregnancy!

AmirFX said...

Lamak dah sik singgah d MekDI...

fina fento said...

kesian kak zie alahan..

sy selalu kalau g McD, memang tak pernah habis makan. Mesti bawak balik bungkus hehe

mMoOnN aAlLeEaA said...

nyaman ada jak rupa bubur ya.lamak da sik makan bubur mcd

Qaseh Suhaida said...

kesiannye makan bubur je....bagus2 utk kesihatan baby

My Life's Journey said...

wahhhhhhhhhhh dah besar anak pun masih maintain keslimannya piwetttttttttttt b.. kitak pun mcm ya juak zie ..cantik ..muah2!


hmmm cpa zie ..lak dlm 4 bulan ke atas baruk kitak dapat makan mcm biasa hoh :) ..cpa, puasa lok kitak hihi

Izan Ishak said...

alahai...ciannya zie.

aritu ada juga mkn prosperity ni, tapi bukan citarasa tekak ku... lama dah tak makan bubur mcD.

nadia arrumaisha said...

nadia perasan zie berisi ckit eh...xpastilah maybe dlm gambar je kot....

eVa said...

mek sampey nektok xpande makan prosperity ya.. coz nya black pepper.. pedas abis bh.. dah besar roti ya.. kmk boh jak perut kecik mkn pun ckit jak.. tong kecik bh zie hahahah