Bertambah SATU Lagi Work Scope Zie


Mulai minggu ni, Zie TERRRRRpaksa rajinkan diri baca newspaper setiap pagi. If uols nk tahu, Zie ni lah manusia yg paling PEMALAS nak baca newspaper. WHY??? It is because zie tak dpt tahan cium bau karbon dia arrr...

...tp mulai minggu ni, terpaksa dh. Coz it is now part of my work scope... Alahaiii.




Boss suroh zie setiap pagi baca news and cari ada ke tak Tender dari councils dan ade ke tak article yg berkaitan dgn Traffic Light System. If ada, mcm dlm picture tu, boss suroh...

...guntingkan and letak dlm satu file. Kiranya utk Traffic Light articles ler tu. haiyoo...sudahlah kerja sememangnya dh byk, nak lg ditambahkan...aiyarkkk.

Tp takpe. Since kerja ni simple je, so ok ler tu :P



P/S:
Terpaksa baca newspaper
sambil tutup hidung. Coz
tak nak smell bau karbon.
...hehe









Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
Tilla Putree Sejinjang Blog
-- Click SINI utk
view her blog :)


:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
----- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

7 comments:

sarah mohamad said...

Alahhh benda mudah je ni akak zie. Kalau taknak baca, bukak je website. HEHEH Senanggg :D Tak payah bau karbon HEHEHE

Redbloodsnow said...

SARAH
-->> hehe.. tu la yg akak katakan dlm entry tu. nasib baik keja senang je. pssttt...kalau lah boss akak nak akak baca melalui online, alangkah syorganyaaa. hehehe

msredcheesecake said...

Ok la tu... Well rounded, sumer keje leh buat.... Hheee,

Yg penting kesihatan diri kena jaga, for the sake of ur bby...

Faizal n Fashitah said...

Assalam Zie..lamak sik nyengok sitok.Sori mek nang bz giler lately tok..baruk2 tok jak dpt update kejap blog mek nun koh hehe..anyway, Hepi New Year Zie..dah kawen ka? ehek

cik chinta said...

xpe zie, tmbh ilmu. mak dia baca, baby pon ikot baca. nanti baby yg lahir mesti bijak.

My Life's Journey said...

mesti bz gilak kitak dear ..nak buat kerja and cari isu2 semasa gik ..waaaaaaaaaaaaaa ..pintar la anak kitak zie ..sebab tolong baca juak hihi

Cik Rose Cute said...

busy sikit la pasni...