Chinese New Year With Maybank :)


**Click photo for more info**


Siapa nak RM250 ang paw??? Ada kawan yg berbangsa cina??? If YES....jom sertai Zie utk sama-sama kita try our luck to get this RM250 ang paw dari maybank dgn hanya sending a CNY e-Card kpd kwn-kwn kita yg celebrating CNY :)

...best kan? hehe. Dlm mengeratkan silaturahim 1Malaysia, who know untung-untung kau dpt ang paw gitu :P




Caranya senang je. 1st, uols have to "Like" Maybank page kat ---- SINI :) It will redirect uols ke CNY with Maybank page. Click "JOIN"

The uols pilih lah section utk buat CNY e-Card. Pilih 10 dragon dance step tu dgn drag n drop kat petak yg di sediakan. Don't forget to leave a message too ek ^_-





Once done....send je terus kat ur chinese friends yg ada dlm FB uols tu. If takde chinese friends dlm FB...the u're lost la ek. Sapa suroh tak being 1Malaysia...hehehe :P Oh ye, beside this CNY e-Card, ada gak sediakan Zodiac Mash-Up in where uols will get rewarded RM50 petrol card :)

Pape pun, May the Dragon Year bring you luck!









CLICK SINI utk Start Join This
CNY with Maybank Contest :)
Contest end on 31/1/2012
So BE CREATIVE!














Redbloodsnow Copyright©

4 comments:

mizzwaniey said...

suka terjah blog sis:)

wahid sahidu said...

I don't care about china new year or masehi new I just care with my life

Adam Malaysian Idol said...

aduhai .... untuk geng2 berbangsa cina jak ka zie? kamek cina juak aih ... nama mek AH DHAM.

hu3 .... best aih da ang paw RM250 ... merekah2 ... sedihnyer i ...

My Life's Journey said...

zie pat 250? waaaaaaaaaaaaaa betul2 holiaw hoh hihi ..

menarik juak molah entri tok zie ..