Ehemmm... Nuffnang Dan Churp² Cheques Sudah In Hand Sudah ^_-


Baruuuuu je minggu lepas zie ngiyau ttg ---- HSBC Payment Advice utk Nuffnang dan Churp² payment, pagi tadi....sampai sudah my 2 cheques :) Zie ingatkan awal bulan Februari baru recieve.

...Tak sangka akan secepat ini ^_-





Time zie tgh baca newspaper, tetiba office boy weols lanting kat zie dua envelopes yg berisi cheques :)





Satu cheque dari Nuffnang. Ini adalah Nuffnang payment zie yg ke-4 :)





Ini plak, payment dari Churp Churp. dan ianya merupakan payment yg pertama zie dpt dari Churp Churp :) see...siapa kat being a blogger tak mendtgkan hasil...hehe. Bagi zie, inilah hobi yg mendatangkan pulangan yg masyuk ^_-

...but for me, kepuasan berblogging yg penting. Duit² ini semua, zie anggap just a bonus for us bloggers ^_-



P/S:
If siapa yg bertanyakan tips utk
dpt amount mcm zie. Well, zie tak
de tips. If zie tahu camne cara...
takdenya amount byk gitu. HEHE. SO
Zie totally TAKDE TIPS utk tingkatkan
earning ek uols.











Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
BRAINY-FAIDA
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

18 comments:

.rENEx. said...

bnyaknye sis :) best2 :)

My Life's Journey said...

wahhhhhhhhhhhhhh banyaknya ..untung kitak dear .. amin2 rezeki baby :)

d4533k3r said...

Tahniah2.. Semakin bersemangat rasanya saya nak berblogging!!!Terima Kasih~

Leods said...

bestnyer dia...

Dilakochan said...

Masyukkk!

Duit churp2 n nuffnang tu nk beli brg baby ke zie??? hehe

ke gadget?

fatin amalina husna said...

waaaaa..syoknyaa..syoknyaaaaaa...
tahniah ea..hehe..

Qaseh Suhaida said...

wahhh,,,masyuk tuuuu...boleh shopping brg2 baby

Redbloodsnow said...

DILAKOCHAN
-->> pssttt...definitely akan masok ke dlm tabungan utk welcoming baby nanti. hehehe

Mizz Coki said...

For me takde tips tips nye. Yang penting unique visitors' datang bertandang. i pernah nampak blog berilmiah gila! tapi tengok tang komen dan followers, hmmm.. NA-DA!

Well, like some bloggers baru 3-4 bulan berblogging dah kencang masuk beribu ribu, ( i read some of theirs) walhal mereka buat entri ala2 Twitter je, merapu merepek.

meanwhile, mcm Zie kan dah lama bertapak so berbaloi baloi la usaha berblogging.

macam kamek nak.... nama jak rasmi dalam BM beblog dari tahun 2007 tapi macam sikda apa2 jak ahahahhaah...

Ardini Humaira said...

congrat yunk.. bertuah baby ko nanti :)

Cik Dee said...

yaya nak jugak earn money camtu.. dan sedang usaha utk upgrade blog dan rajin buat assgment di churp2.. uhuh.. sedih..tp kekadng nan ado idea la zie nak menulis blog..merapu2 bagai jer.. adeh.. tp xpe la.. cume yaya nak tanye zie.. sal blog.. when zie dah tulis..die mmg akan auto publish ke fb cth ye cam geng kami blogger.. kekadng yaya tgk zie xde online tu..cuma bende tu auto publish..camner nak setting tu eh.. tunjuk ajar ku sifu!!~

Adam Malaysian Idol said...

yah zie, merekah2 rezeki kitak diawal tahun baru tok koh ... mek maok juak aih!!!!

camney!!! camney!!! huwaaaaaaaaa

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waa..byk nyerr..bleh belanja moon nie.. hehehhehe

Wahidah said...

alhamdulillah rezeki zie...mesti senyum smppai telinge yea..:)

FiZ said...

wahhhhhhhhhhh...kak zie...bestnye..alhamdulillah..rezeki baby tu :)

Admin said...

Ini rezeki tahun baru 2012. Congrats!

Cik Rose Cute said...

Boleh simpan untuk baby hihihi

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

BANYAK NYERRRR BELANJAAAAA