Gambar Kasut Rekaan Neelofa Utk Perkahwinan Ezlynn Yg Bernilai RM20K


Malam tadi telah pun selamat majlis persandingan Eyzlnn dan Adam yg di taja oleh Rafflesia yg bernilai 14 juta tu kalau tak silap zie. Zie mls nak komen pape ttg majlis persandingan dia.

...cukup zie katakan, persandinga Norman n Memey lg better :P pakaian tak outdated sgt. Pape pun, yg Zie TERUJA nak tgk adalah kasut perkahwinan Eyzlnn yg di reka oleh Neelofa arrr.

Hehehehe.. Lama taw tunggu :P







Tadaaaa! Lawaaaaaaa...lagi lawa dari kasut Jimmy Choo yg di pakai oleh Memey time dia kawen aritu kan, uols? Errr...pd mata zie la. Hehehehe. Dah pun nama peminat keras Neelofa...harusss kooo puji. HAHAHA.

...meningkat arr jenama kasut lofa pasni nanti kan :)










Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog Amy Ameera Make-up
-- Click SINI If interested
nak gunakan khidmat andaman
utk majlis2 uols :)


:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::




Redbloodsnow Copyright©

12 comments:

sarah mohamad said...

Berkenann wehh akak zie tapi tengok rega pulak boleh tumbanggg! baik beli keta jekk HEHEHE

Cik Rose Cute said...

betul tue...lawa lagi lofa punyer design kasut hihihi...

My Life's Journey said...

wauuuuuuuuuuuuuu cantik tu .. c cantik la mekap ezlynn

kakchik@ella said...

mmg lawa. Glamer!!

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

meletop..

atty's said...

memang cantik ar..

Pupel Liyana said...

tah2 harga tipu. tak nak caya tang harga tapi setuju dengan pendapat semua yang neelofa ni berbakat

pipie_azaty said...

salam kak zie ...

cik pipie ade tag kak zie ..
join oke .. ?
http://princessfiffy-cayunk.blogspot.com/2012/01/segment-sign-picture-by-cik-kira.html

Redbloodsnow said...

PUPEL LIYANA
---> hehe...rasanya tak kot harga tipu. coz dia menggunakan mutiara rafflesia utk hias tu. khabarnya lah.

tp tak tahu la after the wedding, kasut tu di bagi kat eyzlnn terus or rafflesia ambik balik....hehehe

Ardini Humaira said...

tapi baju kawen dia tak lawa pulak kan yunk

Zura said...

tabik spring jgak kat neelofa...ade kebolehan mereka kasut..sbb rasenye mana ade artis yg buat bisnes kasut nie...selalunye..pakaian, kecantikan, wangian, tudung, kek...tp dia kasut..

Qaseh Suhaida said...

mmg cantekkkk sgt2....tak terlalu sarat & xsimple sgt...just nice.