Happily Married.... 2 Months Sudah :)



Hari ini adalah 11/1/2012...means, genap lah sudah 2 bulan Zie and dillah menjadi husband and wife. Sepjg 2 bulan perkahwinan weols, w/pun weols in a long distance marriage (jumpa time weekend je)....

....Alhamdulillah, spt yg uols sedia maklum, zie dah sebulan lebih pregnant :) Semoga rumahtangga zie n dillah bahagia sehingga ke akhir hayat. Aminnn...









Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
Blog Ieyra
-- Click SINI to view
her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
----- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

16 comments:

Aeen said...

xlame lg nk jd ibu dah....yeay...smoge kekal hingga ke akhir hayat yeh...=D

Adam Malaysian Idol said...

amin ... moga kekal ke akhir hayat zie ...

x lamak gik jadi ibu ler ... yo seh ... pewiiit ...

ArELeEz said...

bestnye dpt rezeki awal. leez pun hrp 1 day leez akn ikut jejak langkah u gak. amin..

Myra Jay said...

Aminnn, rezeki 2012 :)

Zie 2 bulan kawen, myra lak 2tahun kawen-Anniversary semalam :)

missNick said...

bestnya mesti tak sabar2 nak tunggu kelahiran baby kan....semoga dipermudahkan semuanya....Amin :)

masz said...

Tahniah... sik lamak gik nak jadi mak...
Semoga ktk berbahagia... kekal hingga ke akhir hayat... dunia akhirat...

...sWeeT uMi... said...

eppy 2 month anniversary dear hehehehe...and hope zie ngan bb diberi kesihatan oleh-Nya...amin

shiemz said...

Tahniahh!! Semoga rumahtangga kalian kekal hingga ke akhir hayat... InsyaAllah

ainasuhana said...

tahniah.. tggu baby pulak lepas nie..

My Life's Journey said...

Taniah ..dah 2 bulan dah ..baby pun dah ada ..best tengok kitak dear :)

Uchi kay-f @hmad said...

RT My Life's Journey said...
Taniah ..dah 2 bulan dah ..baby pun dah ada ..best tengok kitak dear :)......

psst,inai dijari masih merah lagi tak? opss...hihihi

arissa rania said...

http://alwaysbewithislam.blogspot.com/2012/01/new-year-mega-giveaway-2012-belog.html sy tag princess mommy to be niy dalam GA sorang blogger niyh:) jom join mane tau ade rezeki bakal ibu ni kan:D

cik chinta said...

iskk...tak sabar nk tguk bump kat perot comel zie.

eVa said...

xlamak gik ktk beranak!!!!! mesti cute abiss.. ehehehehe.

Cik Rose Cute said...

hihihi tahniah...dah 2 bulan ya...

our memories said...

Semoga menjadi ibu yg terbaik... Insyaallah