I Am Sooooo STRESS!



Apa yg uols akan rasa if, belum lg siap buat yg itu...dah di suroh buat yg ini. Sorg kata dia itu urgent. Sorg lg kata ini urgent. baruuuu je half way buat urgent paperwork...dah di suroh abaikan yg itu buat yg ini, URGENT katanya.

Mcm SHIT je! for god's sake, boleh tak kasi aku satu persatu kerja, BOLEH TAK! si Miss D dok goyang kaki je chit chat dgn other colleague...tak plak di bagi kerja. Akuuuuu jugak yg laku. Walhal INI KERJA DIA

...dari yg jenis YES BOS, YES BOSS...mahunya tak bersuara dah aku dah. Dah lah preggy ni. Langsung tak bertimbang rasa.










Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
BLOG ZAZA
-- Click SINI to view
her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

13 comments:

~@mOi ~~ said...

sabaaa zie.. nt kenan bb tuh kang.. dah preggy ni kena banyak pantang skit.. kalu tak suka kat sape2x.. kena telan jer.. hehehe.. mulut pon tak leh caboll.. takott wei..

mrs. daydeck said...

sabar zie. stress not good for baby. sekpa lak anak kitak mesti bijak cam mamanya.

atty's said...

zie..jgn stress sgt..tak baik utk kandungan

zie luahkan je apa yg zie tak suka..
mana leh semua kerja kasi zie sorg je buat.

rasa kty nak hempuk2 je miss d tu

CHU MAJORFLAVA said...

aie cun juak tek..mek da molah entry stress juak..me 2.stress & pkir hal kerja 247.banyak bos berik arahan.sik tauk nak ney sorang nak didengar.sikpat bersuara,polah jak pey habis.mun company mek lamak percuma mek dah ngempas pintu.sitok terpaksa bersabar jak.

ktk xboh stress glak,pembawaan budak2.kedak sorang staff opz mek yang jaga promosi lu keguguran entam kerja koat & stress.jaga kesihatan ktk ok dear lil sis!!

Aeen said...

sabar yeh zie...jgn terlalu stress sgt au....cool...buat slow2...lantak ar dia nk cpt ke ape...dy igt kite ni robot ke ape...huh...

Wahyudi K Nugroho said...

Numpang blogwalking... ^^
visit me back @Wahyudi Blog !

Atien Dyana said...

kak zie bukan ada assistant ke? yg hri tu dh stop, xganti lg ke?

Redbloodsnow said...

ATIEN
--> tak ganti lg arr dik. tu yg akak jd teruk ni ha. ramai yg bg arahan tp yg tukang buatnya hanya sorg je. menyampah akak.

boss dh tak nk cari lg. entah lah. kejap kata nk cari, kejap kata tak jd cari dah.

sweety_nur said...

bertenang k.zie janganla stress2 nie...x elok utk u and ur baby dear...tarik nafas...lepas...relaks k....xmo tension2....

Mr feckry said...

emosi mak pengaruhi anak..jangan lupe

My Life's Journey said...

hrmm makin menimbun kerja ktk zie .. mcm ne c stress .. haa .,.harap kitak dapat bertahan .. fikirkan baby ar ..cian nya ..lak ktk embak nya gi opis ..suruh nya kentut muka orang nok jaik gan kitak ar ..

AmirFX said...

Tedah.. Sabar Zie...

Adam Malaysian Idol said...

duh ... sabar zie ... kamek baruk pas gi blog chu tek diat entri sal stress ... tiba2 gi ctok nangga entri kitak stree ... du mak oi ... mati kita ...

pelik juak staff kitak urang ya o x bertimbangrasa na juak. Mun kamek tek memang dah kenak urang ya tek.

kali daknya nang disuruh keja untuk makan gaji butak kali nak ...

Suruh dak nya mpun molah zie ... jangan maok diulun cdaknya sukati jak ..

masing2 da senarai tugas n tanggungjawab nak, so polah la .... jangan la molah urang lain cam hamba nak ...

hisk, kamek indah emo tek nengar kisah kitak ..

pa tek cian ngan kitak dah la pregnant ya ... tukuk palak cdak nya sorang2 zie ..