I Am Switching to Silky Girl Magic BB Powder Foundation




Before ni kan zie penguna setia --- Silky Girl Oil Control Two-Way Compact Powder (click to view entries). So aritu time Zie gi Watson kat The Spring. Niatnya nak beli compact tu lagi...tp bila tertengok this new compact powder....










...terus koooo mak berkenan ko noks! HAHA. Terus ku ceraikan sekejap yg Oil Control foundation tu. Hehehe. ada Magic BB tu maaa...tu yg teruja nk try. dah lah harga jauh lg murah dari yg Oil Control tu.

Yg ini only cost RM14.60 je. See...murah kan. Apa lagi, pilihan bijak.... REMBAT TEROS!




Casing color dia menarik lah uols. Siap peminat tegar biru, boleh lah rembat Magic BB Powder Foundation ni ek ^_- Baby blue in color yuuu... soooo girly! ^_- winkss









Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

13 comments:

atty's said...

menarik nie..kty yang mak org ni pun nak terai lah

Riena Haiqal said...

cun la compact powder ni.. kalau la Riena kat S'wak tu gak, sah2 dah Riena rembat gak tu.. takper ar, nanti Riena cari kat Labuan ni kalau ada... :))

Erynz Shah said...

i already have 1, beb.. heheh.
slalu guna yg putih, ni try guna biru laks.. (^^,)

kayrul-shah said...

sama la kita pakai bedak nie gak..bekas dia pun cantik

Cik Meeja said...

Wah! Cam menarik je..Dulu CM peminat setia In2It 2in1 compact powder yang kaler baby blue cani gak..Tapi skang da xde kaler tu..Ade kaler hot pink jer.. tp yg tu tak sebest yg CM guna dulu. Klu best nanti jerit kat CM ye..Bley rembat sekaki! Ngeeee~~~ :p

Yana@Nana said...

wah nk try jugak lh.berminat tgok.heheh mmg gah cr powder yg murh tuk g opis.heheh tq kak zie for share the info

SyUhAdA said...

cntik..nnti bedak compact dah abis, leh try nie..

intandayani said...

ini compact powder plg suit ngn my skin...pkai pun mmg nmpk natural sgt...mcm xpkai je...

CHU MAJORFLAVA said...

mek nak beli mousse maybeline lak..tang best jak.nektok beli barang semua murah coz sal kita pandey make up resultnya sama kdk nak mahal.BMW

Miss Nadya said...

silky girl is the best lah kakak..:)

My Life's Journey said...

Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa best2 .. kmk ingat kitak guna maybeline yang .. sebab efek kitak mekap nang kacak giler ..

tok rahsia kecantikkan kitak sebenarnya .. piwettt!!!

Erin-Ibu Marsya Qistina + Marissa Qaisara said...

Dear..

akak pun guna ni...mmg smooth la...
yg penting muka x berminyak..eceh...

mmg sapa yg tercarik2 compact powder...takyah mahal2 pun xpe...ni confirm puas hati....

kan..kan...kan :)

Adam Malaysian Idol said...

ya bi zie, kacak da jak casing nya o ...

nasib la kamek tek x makey silky girl ... hu3 ...

sereyyyyy ...