I Think My Baby Bila Besar Nanti Terer Handle Stress Kerja Kot :P



Skrg zie rasa zie dh dpt tangani stress ketika bekerja time tgh pregnant ni :) Dah dpt gak kawal keletihan due to paperworks yg super banyak. Tapi tak tahu lah bila kandungan dah besar nanti la. Coz semakin besar kandungan...semakin letih la jd nya nnti kan :D

...skrg ni, zie nyer tugasan kerja, Alhamdulillah...w/pun gaji naik, hanya 1 je tugasan kerja tambah :) Tp tahap chaotic...mmg tak yah cakap la. mmg chaotic habis. But i still can managed it ^_-

Bila hasil kerja di sukai dan hargai oleh boss, bagi zie...itu lah kemenangan/kepuasan terbesar buat zie :P









Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
BBQ @ ZOO
-- Click SINI utk
Siapa yg berminat utk berBBQ di Zoo.
Disamping itu ada live performance
dan byk lagi acara :) Click banner for
more info ek :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

8 comments:

Cik Rose Cute said...

Wah!...pen dia senyum lagi sambil kerja..Sis rasa...Zie kurangkan pakai seluar jeans...nanti terbantut pembesaran baby...Seluar jeanskan ketat sikit kat perut...Boleh nak pakai tapi yang longgar sikit..

My Life's Journey said...

Betul tu ..mesti makin penat dear nanti ..harap dear ok la ..


kitak tok agik ok dear ...staff kmk ..baru sebulan dah pl .. jalan 5 langkh dah merungut penat ... huhu ..chayo zie ..zie boleh!! mesti bby cerdik :)

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

ZIE ...LAWA LAA BJU MERAH...SHARE BELI KAT NER....KOT2 ON 9.... SAHRE YEW...

fatin amalina husna said...

insyaALLAH..baby teror handle bab2 stress nie..hak3..
jaga kesihatan elok2 ye k.zie..^^

AmirFX said...

Baby ya terer menulis juak kedak mamanya.. haha..

Adam Malaysian Idol said...

nang bena padah kita ya buk aji ... chaiyok2 ....

apa pun, kena rehat banyak dikit o ... kitak ya dah berbadan 2 ..

kelak2 buncit mendatangi anda barulah kitak akan tau ... kan ...

ieqa said...

You look so pretty in red! ;)

Miss uCu said...

alhamdulillah..bgus2..blh mnged strees dgn bait...chaiyok2..