Imune Dah Zie Dgn Caci Maki Ni...


Kata-kata kutukkan dari mereka yg busuk hati??? Tak dpt kutuk zie di blog zie sendiri...di dlm komen blog org lain plak hentam Zie teruk-teruk :( Takpe la. Dah imune dgn semua kata-kata cacian dan kutukkan. Zie dah pun over 4 years dlm blogging industry ni...

...so i know how to handle my own feeling regarding this matter. Kalau di awal berblogging dulu, mmg cepat melatah. but now...instead of being "melatah", buatkan zie tersengih je baca.

Kalau dlm blog sendiri senang...rejectkan aje komen yg negative. Tp klo dlm blog org lain, biarlah. If dorg rasa dgn kutuk zie buatkan hati dorg happy, perut dorg kenyang...biarlah. Dah tu hobi dorg, nak buat camne. Malas nk kesah sgt.

Bersabar adalah lebih baik drpd marah dan cepat melatah.








Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
MY QURAN DIGITAL
-- Click SINI utk membeli dan
melihat fungsi2 Pen Digital al-Quran.
Miliki pen ini utk memudahkan anda
menghafal dan belajar Al-Quran :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

22 comments:

siti said...

bersabar lah dear...rmai org dengki dgn org lawa mcm akk zie...:) yg setia bce blog akk seperti sye..ok jer..xde mslh :D senyum :)))

Wahidah said...

zie yg wai kenal strong tp wai rs since dh kawen n bakal jd ibu zie dh more matured n pandai nk settlekn isu remeh temeh ne..zie even wai jarang in touch sgt ngan zie...zie ttp antara blogger yg terawal yg wai jumpa live...sbb wai jrg nk jumpa blogger live ne...but we did it..so aperpun zie dh jd kwn wai...sorry sgt sbb tk dpt hadir masa kenduri zie dl..n hadiah pun tk bg kan.teruk tul kwn zie sorang ne yea..:P

cik chinta said...

busuk hati la tu. ileks je zie, x luak kn kutuk.

Mizz Coki said...

u know whut zie?
u r 1 strong lady.
if u r strong, baby dlm perut akan ikut jadi strong baby.
well, skatilah nya nak ngutok u dlm blog lain becos trafik nya masuk ke sitok juak bahh ahhahh rezeki right?

Redbloodsnow said...

WAHIDAH
---> alaaa...takpe la wai tak kisah wedding ke n hadir kenduri . coz zie tahu wai jauh. ur wish n doa ke atas my marriage tu dah more than enough dh bagi zie :)

wai...w/pun zie jarang gak in touch dgn wai. once org yg zie anggap kwn...dorg akan sentiasa kwn zie sampai bila²

unless dorg yg dh tak nak kwn dgn zie lah...hehehe

Redbloodsnow said...

SITI
--> akak tak lawa lah dik. biasa² je...hehe. Tu la...biarkan lah mereka di luar sana. Yg dpt dosa, mereka. akak gak dpt pahala being bersabar. itu besar lg ganjarannya :)

Thanks siti for seti baca blog akak. terharu akak :)



CIK CHINTA
--> Tu ar. tak luak pun kena kutuk. biarkan saje dorg tu berpesta kutuk zie. Mls zie nk peduli. thats doesnt make mek stop bagi komen kat blog abg nara :) hehe



MIZZ CHOKI
--> aok yunk. mena kata ktk ya. kmk ngomen di blog abg nara punnnnn di jadikan isu besa.

pelik kmk. org lain komen xda juak cdak bising. turn kmk ngomen...ada jakkkk ayat kondem di dibah² komen mek ya. sabar jak kuuu

Dilakochan said...

Mommy to be jgn stress stress ye.
Sabar tu je ubatnya. Dpt pahala lagi ;)

Pengkomen2 negative tu biase la, jelesssss je sebenarnya! ;))

K O R I E said...

oit spa maki kak zie ni??..
kita report kat bro dillah baru tau

~bajet mcm kenal dgn bro dillah tu :)~

;p

Riena Haiqal said...

sabar je la Zie.... biar dia busuk dengan dosa memaki hamun tak tentu pasal tu, Zie pulak dapat pahala apatah lagi Zie sabar dengan kerenah "orang busuk" tu.. sebenarnya dia jeles tak leh secantik, secomel Zie, dan ramai penyokong Zie... dia habuk jer ada.. :))

ainasuhana said...

macam tu pun ade ker? kak zie sabar je lah ye. kan tengah pregnant. senyum je. biar lah dieorang tu.. PHD kuat sangat..

Zura said...

akak yg biase2 nie pun pnah dpt komen hantu..buat bodo je..lagi nk gelak berguling2 ada lah..

♥z@z@♥ said...

Be strong babe..demi anak dalam perut itu...=)

Myra Jay said...

Lama tak jenguk Zie, lately bz nak exam :)


BTW, sabar bebanyak k, ibu ngandung tak elok stress & marah2, sian bb :)

Cik Meeja said...

Buat dunno suda..Lantakla kat dorang nak cakap pe pun..Jnji kite tak kaco tepi kain org cam dorang tu..Agaknye sendiri tak cukup kain, nak kaco tepi kain org plak..ntah pape ntah..CM pon slalu kene cam zie tau..org cakap2 belakang, kutuk, keji, hina..macam2..tapi CM wat dunno & sabar cam zie wat skrg jgk..Lame2 pandaila dorang senyap, sbb dah bosan xde tindakbalas dari kite..Last2 malu sendiri..Kekekekeke~~ Chills beb! ^^,

iizla said...

sabar yer zie..
bukannye diorang yang bagi kita makan..

salam kenal

Masz Sidek said...

saba jak laa kak....
biarla dah nya nganok ktk...
daknya dpt dosa...
ktk dpt pahala free...
jgn di pk gilak...

Cik Dee said...

biarlah org xsuke pun xpe zie.. bkn kite minx duit dr dorg utk makan minum kite..
ape dorg buat one day dorg akan dpt balasan gak.. ingat tu.. Allah xpernah leka atau lalai dengan segala ape yang hamba dia buat.. semua ye ada pembalasan..

silent mode is better.. :) nak menyalak mcm anjing pun xkisah..

*sorry la yaya lbh ske labelkan org cengini cam anjing*

CicieHawa said...

salam kak zie...sabar ya kak..jan layan ya urg2 yg xda bek tu...yg pntg kak bsabar tau n jaga ksihatan ya kak dmi kandungan kak ne...smoga urg2 yg xda bek tu btaubat ya.amin~

AmirFX said...

Uishh.. Sapa ya tek? Biar jak Zie.. Sidak merik pahala dengan ktk jak mun sidak polah cemya....

My Life's Journey said...

Yang ..anak sapo yanga nuk kitak ya ..amboihh kemain gik ar .. citok ko aku kentut hihi


hrmmm zie ..iboh gago ngan dak ya ar .. cdak ya jeles gan kitak ya ..ne ndak cdak anuk ..eran na juak kmk cdak ngaco kitak eh ..hrmmm cian kitak .. jeles ya ..


kmkorang sentiasa suka datang ctok jenguk kitak zie ..bio jak cdak ar :)

mizzwaniey said...

kuatkan diri yer sis :) thanks sudi singgah kat blog wanie.. apprecuate sangat :)

eVa said...

hmmmmm.. biarlah cdak ziee.. xda nya xda keja len.. dengki xabis2... xpa zie.. kerana kta lebih kuat mena x dear.. ktk dah lamak berblogging.. dah lali benda ya.. xakan jatuh oleh kata2 cdak ya.. xpake oiiiii.. yahhh geram ndah mekkk.. jaga kesihatan mena2 zie.. ;)