Keadaan Tanah Runtuh Di Jalan Serian-Sri Aman Sekarang :)


Previously, Zie ada kuarkan entry sal tanah runtuh kat Jalan Serian-Sri Aman yg super teruk rekahannya tu kan. Well...time Zie balik dari Sri Aman awal bulan ni td. Keadaan kawasan tanah runtuh drpd yg camgitu (see pic)....










Tadaa! Jd cam gnie sudah :)Tp still lom bertar lg lah. tak tahu lh skrg dah bertar or tak. Cepat kan dorg buat. Harus koooo cepat dorg buat cepat. Kan jalan UTAMA utk ke kuching tu bai ^_-













Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
TRIOLICIOUS COLLECTION
-- Click SINI :) tempat menjual
pelbagi jenis shawl yg sgt cantik
dgn harga yg murah je :) check it
out uols yg penggemar shawl ^_-


:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

5 comments:

♛ Dea Arematt ♛ said...

dh ok owh..guslah.. :)

My Life's Journey said...

wahhh bagus la ya ..harap pas tok cda terjadi lagi huhu

AmirFX said...

Cepat juak sidak polah keja.. Bagus2.. :D

Nem0 o0h Nem0 said...

teruknyaaa.skang ni kat mane2 ade jek tanah runtuh.risauu. ;(

Ardini Humaira said...

risau juga.. di miri pun ada tanah mendap juga yunk jhuhuh