Kembali Bertenaga Sudah :)



Morning uols. IM BACK! hehehe. Skrg tenaga after rehat seharian kat rumah semalam dh kembali lg. Pd belah mlm...ada lerrr si Miss D call. Say "u ni melampau la ambil cuti hari ini. kami kelam kabut buat kerja taw"

...terus zie jwp "nak buat mcm mana, dah bdn saya terlampau letih. ambil leave la. if jd apa² kat my kandungan nanti, siapa nak jawap?" Please lah si Miss D ni. Boss lg tak bising zie ambik leave.

Takkan zie nk paksakan gi kerja gak smlm bila bdn terlampau weak. Bongok arr dia tu. Pekerjaan boleh cari, tp if anything happen to my baby...??? takde ganti tauk. W/pun 2nd pregnancy ke apa, tak akan sama maa. Roh baby tetap berlainan dah.

Skrg zie tak boleh being a workaholic sgt. I have to think about bayi yg zie tgh kandung ni. Lg pun zie ada HAK utk apply leave. Coz annual leave zie still ada. Lain lah if annual leave tak de lg.

...mana pergi otak si Miss D tu entah.










Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
JUTAONE BIZ
-- Click SINI sekirannya anda berminat
utk mendapatkan side income. Jom jd
usahawan Vemma :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

14 comments:

NurEqa said...

kejam nye Miss D tu . aishhhh ! rasa nak lempang je dia cakap camtu . huhuhu .

ieqa said...

Die jeles laa tuuu.
Take a good care of yourself sis :)

Azzah said...

yup,kandungan lagi penting..

Ciare Baha said...

geram weh kat miss D tu!!!

...sWeeT uMi... said...

btul tu...pe pe pun kena pikir pasal zie ngan bb dulu ye...midd D tu maybe 'windu' sgt ngan zie kot ekekekeeke....

My Life's Journey said...

meyampah la gan nya ya zie ..kitak bukan c da cuti gik ..sibuk jak ..mun da papa jadi gan kitak ..bukan nya tangung pun huhu.

jahat la miss d ya ...jahat .. huhu

L@dyKichiMachiko said...

bongokkkkk narrr Miss D ya..nya rasa nya bosskah?? makan gaji buta jak!

Aeen said...

xsuke betul org mcm 2....ni baru zie xdtg 1 hari...cuba bila zie cuti bersalin...2 bln kan??..ha..padan muka dia..bia dy tau mcm mane kelam kabut keja...hish..mrh sgt da ni..huh..

alinac lover said...

jaga kesihatan tau zie

Nem0 o0h Nem0 said...

eee kenapa miss d tu cmtu. klo teruk sgt keje tu babe,cari la keje lain..kesian aku tgk ko ni,asyik ne buli jek ngn miss d tu.

farrah said...

i hate miss D. she's the reason I don't wanna work with others anymore.

Riena Haiqal said...

ah, melampaunya Miss D tu.. apa jawatan dia kat syarikat tu Zie?? buat sakit aty sangat la orang macam tu... meh sini Riena hempuk dia sekali.. tak der perasaan keibuan langsung.. apa2 hal pun betul kata Zie tu, utamakan baby yang berkongsi nafas dengan kita tu.. dia la keutamaan buat Zie sekarang ni.. :))

*Ms.Serry Shah said...

miss D tu jeles agaknye zie. Or dia geram sbb kerja zie dia kena buat. Baru dia tau mcm mana zie tak cukup tngn nak buat sume keje tu.

Cik Rose Cute said...

hihihi sabar jer la..zie dengan miss D tue...Nanti tak suka dia..nanti muka baby cam Miss D pulak hadoi!!!