Kenapa Manusia Kejam Sgt Dgn Binatang Ek??? :(


Inilah ajing yg kena dera tu. Pity arr tgk dia kena tampar dgn kuat sampai terpelanting tak bermaya nk berdiri balik. Bodoh lelaki tu. Di percayai...time dia melakukan deraan tu, his wife a.k.a ex wife yg merakamkan video tersebut.

...bagi zie, dua² kejam. dahlah dog tu cute. rasanya still consider anak anjing lg kot.






Tgk tu uols. pity kan :( Kalau iyer pun nak latih si anjing tu berdiri...tak payah lah berkasar tahap bodoh mcm tu sgt ar. akal ada ka??? huh! sgt benci dgn pendera. If rasa tak syg dgn anjing tu lg...

...sila kasi org lain yg jaga. tak pun biar dia jd stray dog je drpd di perlakukan mcm tu. Ngok!




**click to enlarge**




Lepas tu boleh plak claimed diri sendiri being innocent??? Puiiii ~










Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her
blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

10 comments:

masz said...

sik sanggup kmk nak nangga video ya kak... sik kempang ati kmk nak nangga... nangga gamba ngan baca entry ktk tok pun dah piluk ati... blm gik kmk nangga video ya... huhuhu

ieqa said...

Tak sanggup nak tengok video ni :'(

My Life's Journey said...

Ya la zie ..terok da manusia ya .. dapat dah tangkap ya .. harap nya dapat balasan setimpalnya ..huhu

nak ajar berdiri ..tak kan sampai pukul anjing kan? marah da kmk tok

My Life's Journey said...

Kenak kmk rasa mcm mau maki hamun alan and bini nya ho ..muka jak kacak ..tapi hati jaik ..c bersalah konon ..meh la ko aku tangga c bersalah .. bukti dah terang2 nya tendang anjing ya .. nak ajar anjing berdiri konon..huh. Baik jangan masuk pertandingan .. bertanding atas nak duit tanpa fikir kesakitan sushi ..huh!!!..emo dah tok ..

Mun nya dikuching ya .. mau juak kmk agak ..mun nya pukul kmk ..balai kan ada .. huhu

khalila said...

kureng ajau betullah! grrr...

CHU MAJORFLAVA said...

xda gik org madah nafsu or pangey binatang.manusia cmya lebeh dasyat dr pangey binatang..pangey setan.

Adam Malaysian Idol said...

eksen nya ya zie ... dah kedapatan bersalah ney ndak eksen madah macam2 ... mintak2 nya 2 exwife nya lak ditimpak musibah molah binatang camya koh ...

eVa said...

kmk x sanggup ngga.. seyesly.. kempang ati abis!!!

Cik Rose Cute said...

tak suka la...tengok...kesian..

Ardini Humaira said...

lempang dia balik baru tahu.. eeee geram nah!