Lately Ni Zie Dah Kurang Update Kan :(


Seriously uols...sejak akhir² ni, sikittttt je zie update blog kan. Takde lg dah 10 entries in a day...hehe. Entah lah sejak keja semakin extra tripple ni. Di pluskan lg dgn keadaan zie pregnant...

...sampai je zie kat umah. Zie more prefer rehat dan tido instead of making Auto Publish entries utk hari esok. Blog walking mmg dah semakin kurang dah zie lakukan. Sorry ek uols² yg dah mengomen.

Jgn plak uols chop zie sombong bagai ek. Zie just too tired ar. Time kerja mana dpt lg dah curi² blogwalking. Hemprhh...i am soooooo tired :( Luckily its friday today. Means esok dlm rehat sepuasnya.











Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
BRAINY-FAIDA
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
----- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

12 comments:

[z@ck] said...

have a good rest.sehari satu update pun dah cukup.asalkan berupdate jugak =)

farrah said...

zie and kandungan lebih penting. utamakan itu dulu okay. if u ask me, i don't mind if zie tak balas kunjungan, sebab saya memang suka teramat baca blog zie, santai and relax, content tak heavy :)

take care sayang.

Ibu Dhia said...

org preggy mmg perlukan rehat yg byk terutamanye trimester pertama ni. jaga kandungan baik2 ye dear. :)

dilla nadila said...

its okay zie.just jge diri and baby elok2 yeah...bykn rehat.Diela pecaya sume readers zie faham keadaan zie

...sWeeT uMi... said...

huhuhuu...esok dah cuti nanti rehat puas2 ye zie...umi pun sama penat je rase badan ni, yelah dok berkejar ke skolah amik irfan tu huhuhuhu...

Riena Haiqal said...

Kitorang faham keadaan Zie sekarang.. Jangan terlalu banyak buat keja.. lebih banyakkan berehat dan tenangkan fikiran demi your baby... :))...

awEEN said...

hehe..xpe k.zie..rehat ckup2 ok..

Azzah said...

ye kalau dah pregnant mmg letih.cam azzah dah 7 bulan lebih ni lagi la cepat letih tapi try jugak aktif.senang nak beranak,mak cakap..

sweety_nur said...

xpela k.zie...yang penting tue keshtan diri taw..kami semua phm jer...

normala_ali said...

heheh xpe k.zie.. pregnant memang cam2... jaga diri ye... :)

My Life's Journey said...

cian zie ..orang mengandung nang kmk diat letih jak ..kitak banyakkan rehat dan jgn stress tau :(

Adam Malaysian Idol said...

cian ngan kitak zie ... hm .. biasa la ya zie, 1st baby nang gia koh (adu hey cam la kamek tek da pengalaman buntin) banyakkan rehat, boh stress k ... lak mempengaruhi baby lak ... x cute nya lak ...

Rehat mok cukup k ... diawal2 kehamilan camtok nang nya koh. Mood kadang2 x menentu juak, so prepair utk bertindak bijak k ...

Boh lalek sal blog lok zie coz we alls know keadaan kitak giney ... sabor ek ...