Lately Ni Zie Mudah Terasa Letih Yg Teramat Sgt Dan Mudah Mengantuk :(


Zie tak tahu lah uols. lately ni kan, zie terasa zie senanggggggg sgt nk rasa letih yg teramat² sgt dan mengantuk yg teramat juga. Bila gi opis, sampai je kat opis...sambung tido sampai jam 8am...time tengah hari plak, siap je makan.

...Kompom nyer, tido gak. Sampai anak bos sediakan tempat khas utk zie tido. See, baik kan beliau...hahaha. Before this takde lah plak rasa gitu sgt. Nak ambik vitamin VCO lagi, takut plak. W/pun org kata boleh dimakan oleh ibu mengandung, tp since doktor tak bagi green light....

Tak berani wooo nak telan...huhu. Symptom pembawaa baby kot.









Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
TRIOLICIOUS COLLECTION
-- Click SINI :) tempat menjual
pelbagi jenis shawl yg sgt cantik
dgn harga yg murah je :) check it
out uols yg penggemar shawl ^_-

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

12 comments:

Erynz Shah said...

pembawa budak lah katakan. dat's y mudah rase letih. hehehe..

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

ZIE...SAMA LAA SISI MASE NGANDUNGKAN MYA..SAMAPAI OPIS TIDOOOO...TGHARI TIDOOO MALM PON TIDOOO SEDAR2 DAH PAGI..HUHUHUHUUU...

CHU MAJORFLAVA said...

sama ngan kamek dear..tapi mek bukan pembawaan budak.pembawaan penyakit..hehe..take e gud cre of urself darl!!

Azzah said...

azzah dulu pun camtu..bila dah sampai 5 bulan,ok la tu..

Pupel Liyana said...

wah.. sintom tenggiling ye zie. takpe.. dah kerja letih2, balik bawa rehat banyak2 k. jaga baby elok2

Bunny Nur Riena said...

pembawaan baby kat dalam peyot tu hah... memang akan rasa malas sangat tu... tapi betul tu Zie, selagi doktor tak bagi green light nak makan apa2 pil tu, jangan la dimakan k.. :))Kitorang akan sentiasa doakan semoga Zie dan baby sihat2 selalu...

hudadida said...

uhuhu~
sabar la ye zie..
mmg ibu2 pegnen ni cpt letih skit..
lg pulak 1st preggie, nt ok la tu..
semoga mommy & baby sihat (^__^)v

My Life's Journey said...

Simptom orang mengandung mesti selalu tertido kat opis tau dear ..kmk selalu tangga kwn kmk tertido ..time tengari n petang nang nya c sedar nya tertidor .. pas dah nak bersalin ..keletihannya berkurangan ..

My Life's Journey said...

Simptom orang mengandung mesti selalu tertido kat opis tau dear ..kmk selalu tangga kwn kmk tertido ..time tengari n petang nang nya c sedar nya tertidor .. pas dah nak bersalin ..keletihannya berkurangan ..

kayrul-shah said...

zie, letih ngan ngantuk tue memang perkara biasa masa trimester pertama. Dah masuk trimester kedua dah ok. Kayrul dulu pun mcm tue, tengahari jer kompem tido kat opis. Malam plak mesti tido awal...

Ardini Humaira said...

sama la ngan aku... pepagi aku sambung tdo.. memalam cepat ngantuk.. pastu kadang tak selera makan. huhuu memang cepat penat

cik chinta said...

mmg gtu r. mmbr pon kuat tdo. ihih