L'oreal True Match Roll' On .... Its Sooooo UNIQUE Okeh ^_-

>
**Click photo for more info**


Siapa pengguna tegar product kecantikkan L'oreal, for sure dah sedia updated dh ttg L'oreal nyer new product, True Match Roll' On, ni kan :) so nih nak gtaw pd uols yg belum tahu ttg True Match Roll' On ni.

...instead of using sponge yg segiempat tu, nah...L'oreal tampil dgn bagi perubahan baru.





Hanya roll on je kooooo if kau nk sapu foundation kat muka tu. See....kelaaaaas kau, L'oreal! Hehehe. Mmg sgttt lah unik. Super unik kalau bagi zie la. Jakun pun ada gak tgk...hehehe :D






Casing dia pun sooooooo comel kan. Instead of the boring plastic casing, dorg using some kind of appear to be an aluminium casing kot. Vavavavava...mmgggg yg sgttttt lain dari yg lain. Harus rembat torai nih ah!

...apa tunggu lg girls, REMBAT SEKARANG! Siapa yg "loaded" tu, sila blanja zie satu ek ^_^ Ngeeee....









Utk Maklumat Lanjut
...Sila Click SINI :)













Redbloodsnow Copyright©

5 comments:

cik chinta said...

uhuhu..zie ni. bt entri mgode

saeko_nakamura said...

wah!menarik ni..hehehhe

Ika Abdullah said...

best eh! mek lu jakun jwak ngga. hihi :p muka mek gik under treatment. xleh nak pake nok plek2 dlk.

Lulu Caldina said...

dah klik :)

My Life's Journey said...

Bestnya .. kmk pake compact powder gan loose powder nya ..nang best dear .. try la .. tapi yang tok kmk belum try gik .. mesti best