Monday Blues :(


Pagi ini zie sgttt sgtttttt lah mengantok arr uols. Sgttttttt lah Monday blues. Bangun td pagi...teramattttt lah rasa malassss sekali. Skrg ni pun asyik menyangap² je dah :( Uwaaaaaaaaaa....

...still ada 8 jam lah nih. Alahaiii...lama nah. Menunggu detik office hours berakhir nih. HAHA :P










Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
Tilla Putree Sejinjang Blog
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

10 comments:

Pupel Liyana said...

samalah kita hhuhu. lesu betul. tapi zie mesti lagi lesu sebab ada baby dalam perot :)

EzriN HarLizA RahMat said...
This comment has been removed by the author.
My Life's Journey said...

Hihi .. ktk senaman kejap ..pusing kiri kanan ..gerak kiri kanan .. mesti c gantuk gik .. mun c pun, kitak tido kat atas meja ..pas ya mesti segar balit hihi ..panggg!!! jaik akal ehhhh


kitak mesti akan rasa selalu penat dear sebab kitak gah mengandung .. asal tengahari gerenti badan rasa lemah ..kmk selalu tangga geng2 kmk gia hihi

eazy insyira said...

nanti ada sesuatu yang pasti akan membuatkan anda tersenyum :) trust me

Erynz Shah said...

biasala tue, zie..
monday morning lah katakan. hehehe.
erynz pn agak mendung gak mata nie.

Cik Meeja said...

Uhuks! Tau xpe..Asal Isnin jer, macam2 alasan nak gi keje nih.. Malas siott~~~Namun demi sesuap nasik ku gagahkan jua.. Wahahahha! Puitisnyer sayerr.... ;p

Izan Ishak said...

monday blues... bukan zie aje. kak izan yg umah je pun rasa malas je nak buat apa2...

Riena Haiqal said...

sama la Zie.. rasa malas sangat nak pkeja pagi tadi... sekarang pun kalau bole nak jer tidur kat meja ni... berat sangat ar mata ni..

Ardini Humaira said...

aku lak monday blues malas bangun pagi masak breakfast :D sebab hari ni hubby mula kerja. seminggu cuti CNY.. haha

Cik Rose Cute said...

KEBIASAANNYA...HARI PERTAMA KERJA MEMANG MALAS....HEHEHE...SABAR...SYAITAN TENGAH MENGHASUT TUE...