Movies Yang Nak Di Tengok Nanti :)


Underworld : Awakening, yg ini pilihan pertama zie nk tgk ni. Harappppp sesgt bila my husband balik on this 1/2/2011 (rabu) nanti this movie still lagi showing kat cinema.

...coz zie sgtttt sgtttt nk tgk movie ni.




Tgk trailer and dgr sipnosis cerita ni...sound cam best giler je. Tu yg semangat berkobar-kobar nk tggu movie dh di cinema. Dari sipnosis citer ni kan...its remind me of satu kes time zaman kanak-kanak zie dulu.

...about 1 girl, menggamalkan ilmu laknatullah. melanggar pantang (tak leh tgk cermin selama 100 hari ke klo tak silap), akibatnya muka jd buruk dan perlu minum 99 darah anak dara utk mengembalikan kecantikkan dia.

Time khabar angin ni tersebar around tahun 90an rasanya, ketakutan woooo rakyat kuching especially anak dara nk keluar umah. That why this movie sgttt sgtt mengingatkan ttg khabar angin tersebut.










Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
JUTAONE BIZ
-- Click SINI sekirannya anda berminat
utk mendapatkan side income. Jom jd
usahawan Vemma :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

15 comments:

YaYaNsMuM said...

Underworld Awakening mmg superb!Yayansmum suka sgt!

Aisumi Chan Kawa'i said...

underworld sumi dh tgk.. terbaikk!!~ akk nak tgk xpe ke? kan tgh pregnant..? huhuu..

Redbloodsnow said...

YAYAN
--> sbb tu la zie geram giler nk tgk. hehehe


AISUMI
--> erkss...org preggy tak leh tgk citer camgnie ke dear? alaaaaaaaaaa...camne ni ek? aduhhh

AmirFX said...

Aaaa.. Underworld kmk mok tgk p cita hantu kum2 ya sik mok ehhss... Ngutik jak... :D

YaYaNsMuM said...

Zie, takpe je tgk..tapi, kene sllu ingat baby taw..anyway, spnjg masa klu nmpk bende2 pelik ni pun, gosok2 sket perut / Baby Zie tue, huhu...petua org2 tua..(^_^)
Insyaallah, takde ape.
Tp, yg plg best tu, bila sound kuat sikit kat cinema tuh, sure dia kick perut mommy dier, excited!heheehehe.

NoruleHitler a.k.a Cayang Alin said...

member kiter tgk citer underworld tu dia cakap best giler..kum kum tu cam seram la..

Hani said...

Huhuhu...citer hantu yer?..takutt...:P

My Life's Journey said...

Amboi mak buyong tok .. sempat gik tangga wayang .. jgn terkejut and serius gilak tangga cita ar .. bangun baby ya lak hihi ..

best juak cita yang dipadah kitak ..ingin juak kmk tangga eh

Dilakochan said...

Zie try layan The Viral Factor!

Mesti Dillah suke layan tu.
J chou berlakon. Shoot dkt Malaysia!

dunia milik si yaya said...

salam, zie.. yaya rase cm xsesuai je preggy moms nk tgk horror movie.nnti tekejot2.not good for the baby. :)
lg 1, muke2 buruk tu xelok tgk time preggy.

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

sweethOneY said...

cite ganas2 ni boleh tgk ke yg. Hehee

mas saari said...

zie pregnant kan? so rasanya tak sesuailah tengok sumpahan kum2 tu! kalau mak akak memang dia tak bagi punya...

sekadar pendapat je!

Redbloodsnow said...

MAS SARI
--> tu arr ramai gak yg kata tak elok utk zie tgk. even movie underworld tu pun. dorg kata takut bby "kenan". kalau yg kum kum tu...zie leh arr abaikan tak tgk.


tp yg underworld tu nakkkkk sgt tgk. hehe. camne ek?

Ayu Firzara said...

Yang, Underworld ada peliks2 gak ker? Kalau cite hantu tu konpem la jgn tengok...nasib baik ayu tak suka.

Kalau underworld boleh kot...tapi kalau ada makhluk pelik jgn tengok sgt, pndg tempat lain, sambil selawat. Kalau ganas2 tembak2 tu, biasa jer rasanya. Pasal ayu pernah tengok...orang preggy lain pun ayu tengok selamba je tengok..hehe.

Tapi ayu belum terjah cinema lagi untuk Underworld ni...hihi

Redbloodsnow said...

AYU
--> Betul gak ckp ayu tu kan. yg tu zie tak tahu la...since dorg cakap ada benda yg pelik². tp kalau takat kejut² tu...i can handle it. coz makanan zie movie yg aksi cam gnie.

tp yg sumpahan kum kum tu...mmg kirim salam je la. tak akan zie tgk. kang tak pepasal plak kang...huhu