My Husband Balik Kuching Petang Ni...Yayyy!


Yayyyy! he's back home arini :) Yippieee!!! Leh terima layanan ala² permaisuri lagi...kehkehkeh. I am soooooooo in love with my husband... ceaaa, jiwang! hehe :P Menghitung detik demi detik dah utk habis kerja ni ah ^_^

...Tak sbr nk rehat secukupnya. Coz im too tired sudah :( bdn pun dah sakit² due to kerja yg menggunung.








Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
BBQ @ ZOO
-- Click SINI utk
Siapa yg berminat utk berBBQ di Zoo.
Disamping itu ada live performance
dan byk lagi acara :) Click banner for
more info ek :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

8 comments:

Azzah said...

wah,hepynya dia..

::thexieza:: said...

untungla ade husband..
hehe..
:)

Cik Meeja said...

Epi kan bile Encik Asben nak balik..Huhu., kite serupe jer dear..PJJ..My asben pon balik malam ni..Tapi kejap jer, amik die nyer stuff pastu da kene kuar outstation lagi..Wut a lonely weekend..~Sob Sob! T-T

ztie said...

take care dirik juak.. pregnancy kan

SyUhAdA said...

slmt bcuti kak zie..

ZYASH said...

Zai tumpang gembira jugak...

Ardini Humaira said...

Alhamdulillah... tumpang he[i untuk ko yunk :)

My Life's Journey said...

hihi umi pun tumpang gembira :)chak! ada la tukang masak lepas ni hihi :)