Nak Tukar Template Blog Ar... Tapi Takde Masa Nk Godek HTML Codes :(


Sejujurnya zie katakan....zie dh bosan dh tgk template blog zie ni. Dah bertahun giler zie guna template yg sama. Inginnnnnn sgt nk buat pembaharuan dlm blog template zie ni taw. Tapi....zie skrg sooooo busy. Mmg takde masa nk godek-godek HTML codes yg super memeningkan kepala yg taking byk masa utk buat tu.

Siapa yg terer bab buat template blog, cpt angkat tangan weh :D Mmg nak upah, tapi price upah utk design blog mmg teramattt lah parkinson zie tgk. Main ratus-ratus wooo.

Aiyooooo....siapa ada package yg murah, gtaw zie ek :D








Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
Blog Ieyra
-- Click SINI to view
her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
----- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

14 comments:

siti said...

hahahah....dh kre lawa dh zie..tpi kalo zie nak wt pembaharuan bgus gak..owh yea..rindu kt zie..dh lme x update blog yea :)

eVa said...

tuka baru zieeeee.. eheheh.. nampak kelainan ckit deng.. bagi freshh ckit hehe

Aisumi Chan Kawa'i said...

sumi pun baru tukar template.. paling simple.. ksong xde pape.. no more katak2 dah :P

nadia arrumaisha said...

all the best dear....

Yasmin Aris ♥ said...

takya tuka lahhh . dh cntek pun :D

Uchi kay-f @hmad said...

saya sokong 200% blog header ni ditukar..!!!

yad'z said...

tukar2... guna warna cerah sikit.. baru best... =)


google je, mesti ade yang amek upah template, tak sampai pon beratus.. bawah 20 pon ade.. tapi yang simple dimple lah. =)

mrs.yuyu said...

heheh..yang ni cantik..yang akan datang pon catik..semua cantik template kak zie..

Cik Rose Cute said...

Sokong jugak kalau Zie nak tukar template hihihi....Apa kata header letak gambar zie gan Dillah....

Ima Salsuzaima said...

hahahaha..nampak ok apa header kak zie tok..kelak mun udah ada baby lagi la supeeeeeer duper sik dapat tukar header..hehe

K O R I E said...

a'ah dh lama gila blog kak zie x ditouch up , btw, overeall ok jea.. tapi disebabkan skrang dh bermcm2 trend template blog itu yg buat kak zie smnagta nak touch up blog.. btol x? ^^

btw, blog ni tetap best ;)

AmirFX said...

Nang benar.. Mahal ada jak.. Kmk mok tukar juak...

CHU MAJORFLAVA said...

kamek pun sama..sik sbr nak amik kursus molah website.carik pemandey dkpun lar jwbnya.

Nurul Amanina said...

http://www.intanurulfateha.com/


kat cni ada wat servis editkan blog . :D