Perang Twitter Rita Rudaini & Zaquan Adha: Zaquan Hamilkan Anak Dara Org???


Di blog gosip BeautifulNara sdg hangat gosip ttg perang twitter di antara Rita Rudaini dgn adik kembar suaminya, Zaquan Adha. Dua-dua melenting sampai pekung di dada pun di bukak kooo uols...ishhh.

...ini di antara tweet hangat mereka.



Erksss...adoi makkk, seriously benar ke ni kak rita??? Kalau mmg benar, kesian lah dgn si M tu. Habis madu, sepah di buang. Apa lah perasaan Ayu Raudhah baca statement Kak Rita ni ek.





Tu dia....adoiii lah. Tak baik la "gantung" masalah family sampai saling aib mengaib di laman sosial cam gni lah Kak Rita - Zaquan. Satu malaysia dah tahu sekian sekian pekara yg sepatutnya hanya family-family je yg tahu...

...hemprhhh, harap-harap pekara ni tak terjadi pd kita semua ea. Moral dr entry ini, jgn "gantung" permasalahan yg too personal di laman sosial w/pun hati tgh HOT. titik.










Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
BLOG ZAZA
-- Click SINI to view
her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

14 comments:

Cho Zila said...

sabojerler... teruknyer...

shiemz said...

Muka masing² hensem..cantek... tapi otak satu sen pun x leh pakai.... bodoh!

ainasuhana said...

tak tau mana yang betul kan..

bukan photographer said...

xkan la benda dlm kelambu pon nak canang mcm ni

My Life's Journey said...

alahai ..baru nak tenang ..ada lagi cerita panas huhu :(

si tuan putri kiUt said...

lantak dorg!! awal2 thn dh bikin panas

SyUhAdA said...

no komen..huhu~

Tihara said...

wallahualam

Pesta Jiwa said...

Takut utk bercerita pasal personaliti org...tapi kalau aku terlajak..tlg tegur ye..

Pesta Jiwa said...

Takut utk bercerita pasal personaliti org...tapi kalau aku terlajak..tlg tegur ye..

Arilemi said...

gilak arr..satu dunia baca kot..mampuih la zaquan..confirm media kejar2 cari dia nak dapatkan story..tgk melodi ahad ni..huhuhuhuhuhu...

ieqa said...

Tak matang laa diorang ni, padahal masing2 dah kawen. Ishhh

eVa said...

adoheyy.. yalah x best mun pdh lam public kohhh.. hmmm

Cik Rose Cute said...

hihihi no komen jugak....