Petang Nie My Husband Balik Kuching... Yayyyyy!


Bagi Zie...dlm byk² perkhabaran, perkhabaran dari husband gtaw dia akan balik kuching lah satu²nya perkhabaran yg sgtttttttttttttttttt menggembirakan hati zie taw. Sgttttt sgtttt such a happy news for a long distance wife mcm zie ni...hehe.

...after genap 2 minggu tak jumpa, akhirnyaaaaa OPS roadblock dah pun selesai dan dillah bercuti pjg...yippieeee! Happyyyy ssgt :) Tak sabar nk jemput dia kat bus terminal petang ni nanti ^_^

Semoga perjalanan balik my husband berada di dlm lindungan ALLAH SWT. Aminnnn....









Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
GOJEZ HOUZ
-- Click SINI!!! Tempat mejual
produk2 kecantikkan dan kesihatan.
Harus terjah dan beli!

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

14 comments:

cik chinta said...

eii..besh. dpt dating2 dgn huby.

Zura said...

wah wah zie...wangi wangianlah nti ye..

Bunny Nur Riena said...

eh eh eh. sukanya dia... kitorang doakan semoga your husband selamat sampai dan dapat la korang dating-dating eh.. Amin Ya rabbal Alamin... :))

Cik Dee said...

hooreyyyyyyy!!~ aih.. yaya plak yang happy.. adeh.. sebak pun ade zie.kalo yaya berada kat tmpt zie xth la camner nak ckp..

sabar yea zie.. sabar sgt..

CHU MAJORFLAVA said...

BEST!!!!!!!bp hari cuti..dapat k manjak2 nak dear.

iizla said...

amboi... pasni berkepit je la tuh ekk :) Happy for you!!

Farah Hanis said...

Amin... :)

SyUhAdA said...

besnye kak zie..hehe..

zh-ena said...

semoga bahagia berjumpa dgn suami..
pasti romantik de amour

YaYaNsMuM said...

Pahala berganda2 Zie dpt bila rasa mcmtu kat Hubby, (^_^) slmt berbahagia yer, dear...

Miss Nadya said...

kakak dating dengan kekasih dunia akhirat..:)

belanja mamam manyak2..:D

My Life's Journey said...

Hihi best :) ... bagus la dear .. datang husband kitak ..terubat rindu didada :)

Cik Wanie Ghani said...

wah wah wah,
bestnya org tue ada "suami",
bilalah turn CW nie kan,
hihihihi

K O R I E said...

ni pic terbaru hubby akak yea?


hensem ;)