Pre-Wedding Photoshoot Fasha Sanda Dan Jejai Ke Ni???


**Sumber dari RotiKaya**



Tadi time jd silent reader kat blog gosip Roti Kaya, baca lah entry ttg sekeping gambar Fasha dan Jejai ni. Pre-Wedding photoshoot ek? Nice :) Zie tgk muka jejai dlm pic tu cam ala² Fizo ler plak...hehehe.

Pape pun, semoga berbahagia zie ucapkan :) BTW, bila tarikh kawen dorg ek??? Siapa tahu...hehe









Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
BLOG MIRA MEGHA
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

9 comments:

Masz Sidek said...

kmk sik berapa minat ngan fasha...
tp mun nya belakon ok... kadang2 kmk layan juak... ;P

Mr feckry said...

ni kalau tak jadi kawen tak tau le

Ena said...

tu la zie..

kalo ye dah kawin kita doakan aje mereka bahagia..

My Life's Journey said...

Wahhh bagus la .. mun cdak mauk kawin .. yang lepas biarkan lepas .. yang penting dihadapan yang menanti ..

fina fento said...

Kawen je. tak payah dah kontroversi2 lagi huhu

SyUhAdA said...

xtau la..

Ardini Humaira said...

huisyyy gigitn jari ex bini dia nanti

Zura said...

gambar boleh di edit zie..tp xthlah kalau betul...

cik chinta said...

cntikkk...