Sedang Mencari Maybelline BB Mousse


Ari ahad lepas tu kan, lepas je Zie n Tilla ---- mengenyangkan perut di Kluang station, weols gi la kat Watson dok carik product Maybelline yg terbaru ini. Maybelline BB Mousse :) Pssttt...mentang² lah skrg dah pakai BB powder foundation.

...tu yg nak campu adukkan dgn BB mousse foundation ni plak. Yg ni utk zie coverkan liang roma....supaya muka kelihatan licinnnn gitu..hikhikhik. Power of makeup maaa..hehe.

Tp sadly, kat watson at The Spring...dah SOLD OUT ler plak benda alah nih. Laku nah! Cissss









Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
MY QURAN DIGITAL
-- Click SINI utk membeli dan
melihat fungsi2 Pen Digital al-Quran.
Miliki pen ini utk memudahkan anda
menghafal dan belajar Al-Quran :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

14 comments:

SyUhAdA said...

xpe,kak zie..nnti diorg restock blik la tu..sje nak bg kak zie tggu ckit.hehe..

CHU MAJORFLAVA said...

hehe..mek nak crk juak lar!!

LubLy said...

lebly blm try lg..tp kt sini still blambak2 lg menatang nieh..kui3

**Bila Comel Jadi Comot** said...

tulah lepas tgk iklan kat tv terus berangan nak beli ngat jap2 lagi kot nak g usha gak. dgr kata result die bgus lpas guna

Ardini Humaira said...

aku ada jumpa ritu tapi aku tak beli sebab aku pemalas nau skang yunk menepek muka. dasat aaa aku :'(

Dilakochan said...

Itu hari ada try gak menda alah ni...
Sedap pakai smoooth aje muka.

Tp bb mousse xpuas! Lajuuu je habis! ahaks.

Cik Meeja said...

Uuuuu..produk baruuu..Harus coba neh.. Ngeeee~~

kayrul-shah said...

benda baru..macam best jer...nak cuba gak la

Bunny Nur Riena said...

huhuhu... Zie tengah mencari BB mousse foundation.. Riena pulak tengah mencari pixy powder.. alahai... sian nya kita kan..

Yaty.Yatay said...

Maybelline punya bb cream tak best la
tak fully coverage
for me better lagi amik simplysiti

cik chinta said...

klo kje dlm econ oke pki ni. klo cm ktrg yg kje kn jln2 kn pns. cair jd huduh eh.

Miss Nadya said...

eh eh nad tak pernah guna maybelline..:D

My Life's Journey said...

wahhhhhhhhhhh mcm best jal tok ..berapa banyak product la umi nak try huhu ..:)

Vicc. ™ said...

Harga ni boleh tahan jugak, RM54+ tadi tengok di Guardian. Tapi tak tau macam mn result. ok ka x..