Skrg Nak Displinkan Diri Utk Tunaikan Amanah Review Blog Mereka Yg Dah Join Reddish Segmen



Reddish Segmen : Follower Review ni lamaaaa dh closed ek. So sebarang penyertaan baru tidak akan di layan *__*

Uols ingat lg tak dgn Reddish Segmen : Follower Review yg zie anjurkan pd tahun lepas. Until skrg belummmmmm lg habis-habis Zie nk reviewkan satu persatu...hehe. So skrg zie nk displinkan diri dan jalankan amanah spt yg di janjikan.

...Nak akan pastikan setiap hari akan ada 1 entry review utk Reddish Segmen ni :)




**Click to enlarge**



See uols....terserlah kan kedisplinan zie dlm kes review ni kan. Hehehe. 5 Blogs Review utk minggu hadapan. Smlm gagah je zie buat Autopublish nih okeh...hikssss.









Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
----- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

18 comments:

YaYaNsMuM said...

yess!chaiyok2!hehe.Neway, thanks a lot dear coz dh review my blog!u r da best!(^_^)

cik chinta said...

zie, ank mu mst terer it nti. hihiks.

Riena Haiqal said...

alahai... sayang ar.. dah tak dilayan ar kalau nak sertai lagi. hik hik hik.. rugi ar kalau macam ni...:((

My Life's Journey said...

Wahhh chayo2!!! cian zie .. dah la penat, terpaksa gagahkan diri untuk kami ..muahhhhhhhhhhhhh

nurkina said...

Salam...=)

Tihara said...

blog akk ade tak zie..heheh :)

Ima Salsuzaima said...

apa kata kak zie review blog kmk? kehkehkeh..

Cik Dee said...

blog yaya xnak link ke..kekeke.. terkejut yaya zie masuk blog yaya..adeh.. malu

SyUhAdA said...

bgusnye kak zie..syu xingt ada bg link ke x aritu..

Mr feckry said...

haha, wa pun kengkadang wat camtu..dulu mase single ade tak lu buat schedule posting..?

mizzwaniey said...

http://hafizwaniey.blogspot.com/2012/01/thanks-redbloodsnow.html

mie said...

alamak!!
xsempat nak join dulu...
berapa banyak la nak kena review blog tu..
ehhehee

siti said...

xdpt join sedih....:(

msredcheesecake said...

Selamat mengreview....

eVa said...

yahhh.. siap buat autopublish.. sgt berwibawa.. hehe.. good2!!

Izan Ishak said...

wahhh... gigihnya zie!

insyaAllah... zie mesti boleh punya...

Ardini Humaira said...

aku pon sama.. masalah aku tergendala review pengiklanan. dasat aku nih huhu

AmirFX said...

Bagus ZIe.. Sik sbr nak nangga ktk review blog kmk.. Cemne nk ka.. haha...