Kebizian Melanda...



Today zie sgttt sgttt busy. Memandangkan Zie tak buat Auto publish entries, menjawap ler uols tak bahan bacaan sgt utk hari ini...hehehehehe. Insya'ALLAH time rehat nanti zie buatkan secara pukal ek :P

..pape pun, Selamat bekerja kpd mereka yg baruuuuuuu je start kerja arini ^_-








Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
Blog Ieyra
-- Click SINI to view
her blog :)


:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

13 comments:

Cik Meeja said...

Huhu..Kekurangan sumber bacaanla nampak gaye ari ni..Sob Sob! T_T

Izan Ishak said...

selamat bekerja zie...!

CicieHawa said...

salam kak zie...wlpon bz jan lupa mkn ya...hehe..pesana ikhlas dari ciciehawa.kiki

Ima Salsuzaima said...

aimakkkkk!! kurang lebih la keadaan meja kita kak zie..haha

RoslanPutra said...

fokus pada kerja...

Riena Haiqal said...

Selamat berkerja Zie.. mood hari ni tersangatla malas rasanya.. still terasa mengantuk... huhuhuhu...

Aeen said...

Aeen baru je start keje hari ni...rasa lemau sngat.....nk tido...zzzzz....

Ardini Humaira said...

sama la aku... la ni walopon lom keja tapi mood aku buat kerja rumah ja.. pastu ada free aku selesa lepak2 tgk tv and rehat2 je.. aku tak sempat bloging.. seminggu lebih aku abaikan blog.. maybe sebab pembawakan baby... tak selera bukak blog skang ni.. sobss...

YaYaNsMuM said...

Happy working Zie...sama la kita,harap boleh luangkan masa sehari,tulis bebyk entries...klu tak mmg tak terupdate le blog..huhu...

fatin amalina husna said...

fuiyooo..kerja..kerja..haha..
have a nice day!!
jgn tension2..^^

Cik Rose Cute said...

HEHEHE...KERJA BETUL2 YA...BOS DAH KASI NAIK GAJI DAH....KERJA PUN HARUS SEMANGAT...

SyUhAdA said...

jgn lupa update byk2 ea kak zie.

Adam Malaysian Idol said...

yah zie ... nakpa nak ya ka? nang mengarey ran tas meja oii ...

ampus nyawa kak lehot diat ya nong ...

help!!! help!!!