Uols Ada Blog, Twitter dan Facebook??? Be a Churper To Gain Extra Money ^_-



Rasanya semua blogger dh tahu and arif sesgt dh ttg Churp² nih. So tak perlu lah Zie explain in details sgt kan. Anda BUKAN Blogger? Oh tidak menjadi masalah uols. Janji ko ade email, FaceBook, Twitter and many more social networking...

...ko leh aje join n register. Dgn syarat..kau rajin berkempen mcm Zie ni ha...hehe.




**Click photo to register**


Skrg ni if uols nk register, senang dah uols. Tak payah nak isi form bagai mcm dulu. Bila uols click je photo tu, uols akan redirect ke page sebijik cam dlm photo tu. Then all uols have to do, click je either FB or Twitter to sign in.

...simple gitu je step, uols dh pun bergelar CHURPERS! clap clap utk diri sendiri :D




FYI...ehem ehemmm, Zie baruuuuuu je dpt payment cheque yg pertama dari Churp Churp :) Alhamdulillah...berkat gigih berkempen di blog, twitter & FB sendiri :P

Nak dpt side income mcm zie gak tak??? Well, REGISTER then!









CLICK SINI Utk
Register and Start
Gain MONEY! :)












Redbloodsnow Copyright©

3 comments:

SyUhAdA said...

besnye kak zie..dah bleh cashout..syu nye x ckup lg utk cashout..

Ardini Humaira said...

aku lom dapat cashout lagi curp2.. nuff pun anaktirikan aku lama dah. aku nak madukan nuff dengan innity. tapi innity tak sudi terima lamaran aku. sobsss

Qaseh Suhaida said...

churp-churp bila la nak dapat mcm Zie ni..