Zed Zaidi Bakal Dapat Anak Kembar???


**Sumber gosip dari GUA**


Tadi pagi time before start kerja...zie skodeng ler blog gosip GUA. Alih-alih terbaca ttg Zed Zaidi dpt anak kembar. Terus whooaaa! tekan laju-laju. Zie actually ingatkan bini dia dh bersalin. rupanya belum lg...hehe.




**Click photo to view Zed Zaidi's FB**




**Click photo to view Nelly's FB**


Alololo...mudah-mudahan dorg di kurniakan anak kembar spt yg di harapkan :) Congrats je buat Zed Zaid n Nelly :) Pssttt...zie lak lom lg buat scan, tggu husband balik kuching nnti baru gi buat sesama sekaligus register kandungan :)



LATEST UPDATE on 11:46am (27/1/2012)



Ini lah latest status update dari Zed Zaidi. Rupanya tak dpt anak kembar. Sorg je anak dia. Takpe lah zed, sorg pun tetap anak kan. Bersyukur la ea :) Mudah²an anak tersebut lahir dgn sihat dan normal weols doakan ^_- Amin....












Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

8 comments:

Wanie-san said...

zie!!wani bru bkk fb tgk zed zaidi update status ckp dapt sorg pulak anak...huhu

Redbloodsnow said...

WANIE
--> yeke...alaa. nnti zie updatekan latest status tu...heheehe

iEn said...

salam red.. lama xnampak hihihihi!!!

tahniah untuk zed.. huhu

nur anis said...

kalau dapat baby kembar tu kira macam bonus kan..tapi kalau x kembar pun rasanya mesti dah seronok sangat..:)

Qaseh Suhaida said...

tahniah utk zed zaidi & nelly...

nanti anak diaorg sebaya dgn anak Zie la ye...

My Life's Journey said...

Bestnya nak ada baby .. harap segalanya berjalan dengan lancar :). amin :)

eVa said...

besttt! muka zed ya kedak susah mok rupa tua ow.. ada awet muda kali haha

Ardini Humaira said...

hampa akhirnya beliau :)