1 Polka Dot Shawl & 3 Inner Cotton :)



Lately ni zie dh semakin gemar pakai inner cotton taw. Before ni hanya ada warna merah & hitam je. So bila gaji dh masuk...since zie dh gemar berinner cotton, harus koooo rembat byk sikit :P

So zie rembat 3 helai je :)





Since skrg ni dah mula meminati warna biru, harus gak tambah koleksi shawl biru :P




For inner cotton, since zie tak suka dia melekat di dahi. Zie tetaskan sedikit kat bahagian bawah supaya bila pakai, ianya muncung :) If nk tahu camne cara zie pakai, feel free utk tgk tutorial tu kat ---- SINI :)

Pd yg tak sesuai pakai inner yg melekat kat dahi, boleh lah try zie nyer cara ni ek ^_-










Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
NOR NADIAH BLOG
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::







Redbloodsnow Copyright©

8 comments:

[sutera kasih] said...

kmk pun sik suka inner melekat huhu

Bunny Nur Riena said...

eh eh.. cantiknye shawl tu.. salah satu warna feberet kitorang (means suami, saya dan baby Haiqal)ar.. hehehehehehe...sama la kita Zie asal jer beli inner memang cepat2 tetaskan supaya kalau pakai tak melekat kat dahi kang orang heran ni muka ker bola...

KhaiZa said...

betul tu.. sy pun tetas kat hujung tu sikit... kalau tak melekat sangat kat dahi.. nampak la muka bulat semacam jer..

kayrul-shah said...

gaji belum masuk..kalau tak mesti dah merembat inner macam nie gak

lama tak masuk rumah zie nie..dah berwajah baru la

zh-ena said...

ena mmg suka pki cotton inner dr dulu..sbb sejuk jea bila pki

AmirFX said...

Biru.. Chelsea.. haha...

YaYaNsMuM said...

hehe...YM pun same, tak suke pakai yg lekat kat dahi...huhu

My Life's Journey said...

cute la ya benda ya .. suka2, mesti cantik kitak make ..tunjuk lok dear :)