2 Watermark Baru Utk My [dot][com] :D





Bila dah bertukar kpd domain sendiri, harus lah kan...kena buat watermark baru. So semalam zie mananged utk buah 2 watermark sahaja. Meh zie tayang...hehe.










- Watermark 1 -




- Watermark 2 -



Which one lebih OK, uols? watermark 1 OR watermark 2??? Kalau zie....zie more prefer watermark 1...hehe. Watermark yg ke-2 tu, bila zie tgk balik...cam toooo girly je. Coz terletak terlalu byk kaler pink n purple.

...its soooo not me. HEHE. Rasanya akan di delete kan kot watermark 2 tu. So pinkish arr bagi zie :P Time zie buat, tak perasan ler plak its pinkish ^_^ ngeee...












Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
Blog Ieyra
-- Click SINI to view
her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorgdrdp pengiklan zie :) Click-->> Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

20 comments:

saya_arief said...

vote untuk 1st. haha.
tahniah kak dah pakai domain sendiri.
:)

KhaiZa said...

suka watermark 1

AzlanAyu said...

harus la yg first tu zie lebih cantik dan xclusif gtu,,,,

Ainsya Yusoff said...

Salam kak,

I prefer yang 2nd sebab nampak kemas lagi dari yang 1st :) If pinkish, just change the colour of the flower la..hehe.If akak rase girly maybe sbb ade crown kowt..hehe. Just my opinion kak :) Have a nice day.. :))

Mizz Coki said...

Waaaahhh! dah berdot com aih.... mek suka nok ber Tiara ya gmbar kitak comel ada jak.

Cik Azizah said...

jijah suke watermark no 1 sis! cantik n smart!!

@juera said...

watermark 1 ok...=)

sweethOneY said...

yang kedua tu girly sgt. Hehe.

Tp kalau aku prefer watermark yang tulis2 je, baru senang nak tengok gambarnya :)

Siti Nurhayati Dollah said...

Cantik no 1 tu. Tahniah dah ber dot com ;)

adeqmas90 said...

vote watermark 2.. :)

CHU MAJORFLAVA said...

auk..mek suka no.1 ya..nice!!

Salmi Khairil said...

suka watermark no.1

L@dyKichiMachiko said...

lamak sik singgah baca entry ktk yunk! congrates coz dah ada anjakan paradigma.. Kmk prefer yg 1st!

SyUhAdA said...

yg 1st tu cntik lg..

AmirFX said...

Watermark 1 ya kacak gik.. :D

Dilakochan said...

I loveeee the 1st one lah zie!

Cik Wanie Ghani said...

kalau nak diikutkan dua2 cantik,
tapi yg 1st lagi cantik:)

♥z@z@♥ said...

yunk..bagi lah link tuk install photoshop..teringin nk buat jgk nie..hehe

Stilla Royazrie said...

wah teror ktk yunk...kacakkk aih...suka mek...boleh mek upah ktk design pastok..huhuhu

My Life's Journey said...

Hihi kmk suka yang no.1 ..kacak!!! wahhh terer nya dear tok ..