Alhamdulillah... Ana Raffali Kini Bertudung :)


**Sumber dari Gua**



Weewiiitttt! Fuhh...cam minah arab je ghupo :) lawo seyyy...hehe. Penghijrahan Ana Raffali dari tak bertudung ke bertudung bermula semasa menyambut Maulidur Rasul. Alhamdulillah.... akhirnya pintu hati Ana dibuka bertudung pd hari kelahiran junjungan besar kita iaitu Nabi Muhammad S.A.W :)

"Semasa sambutan Maulidur Rasul tempoh hari, Ana terasa satu keinginan, dorongan... Susah sebenarnya Ana nak jelaskan tetapi pada hari itu, Ana nak sangat-sangat pakai tudung,"

"Ketika Ana bersiap nak keluar, Ana pun pakai. 'It felt right.' Ana tak berbincang dengan sesiapa. Cuma dengan Naim (bakal suami), Ana ada beritahu, hari ini Ana nak pakai tudung. Dia kata 'Alhamdullilah'.

"Ana membuat keputusan ini atas kehendak dan keinginan Ana sendiri. Ana gembira dan bagi Ana, ini jawapan kepada doa-doa mereka di luar sana..." - ANA RAFFALI

Bagus lah Ana. Bersama-samalah kita memperbaiki kekurangan kita utk menjadi lebih sempurna di mata ALLAH SWT :) Thumbs up buat Ana Raffali. Psssttt...zie doakan Neelofa dan Nora Danish akan bertudung one day :D

...my beloved artis maaa dorg 2 tue :P hiksss








Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

12 comments:

Mr feckry said...

comel betul

LidiaSuraya said...

wahhhh santekkk ok.

nana cHan said...

haha. masa tgk kat dashboard terkejut nape ada gamba kak zie kat blakang ana rafali. bila artis pakai tudung, diorang makin cantik. Alhamdulillah

Cik Rose Cute said...

Al-hamdulillah...dah ramai artis bertudung...

Yana Libra said...

Alhamdulillah~~~ :D

atty's said...

alhamdulillah..

Tihara said...

nnt bleh jd model muslimah...nice header n watermark zie :)

Bunny Nur Riena said...

syukur alhamdulillah.. memang lawa macam minah arab la... sama jer penghijrahan Ana Raffali dengan Riena ni.. dari free hair dah bertudung.. :)) salute la kat Ana..

eita said...

orang kalau dah comel pakai apa pun tetap comel..lebih2 lagi kalau bertudung..

nadia said...

mak aiii~ terkejut aku tibe2 nampak ko kat sebelah ana rafali. ingatkan korang naik kereta sama2! cis aku tertipu. comey yang watermark ko. ala2 rerajin gituu. semoga anak ko nanti rajin and cantik macam ko tau yang! muah!

Adam Malaysian Idol said...

Alhamdulillah ... nek tok artis2 kita dah mula insaf n dah tauk cney jalan yang dak nya nak tuju koh ... udah gik nyungkar ditengah n tepi jeraya koh ...

mala jak molah kontroversi di dunia ini yang x berapa nak perlu itew ...

Cik Wanie Ghani said...

alhamdullilah n tahniah buat Ana Raffali,

lps nie siapa plak yer:)