Announcement: Pakej Pengiklanan BerReview Akan Di Hentikan :)


Salam uols, dukacita di maklumkan...mulai hari ini, zie tak akan ambil mana-mana pengiklanan yg memerlukan review spt Pakej A & B. Sebabnya...uols pun tahu kan, lately ni zie kurang sihat je memanjang :(

Kena lg dgn keletihan yg teramat sgt due to kerja yg super menimbun. So zie decided utk stopkan pengiklanan pakej A & B. Coz skrg ni byk iklan yg zie dok tertunggak :( Harap maaf ek uols. Don't worry zie akan gantikannya :)




Hanya pengiklanan Pakej C je yg still carry on. Kalau dulu utk pakej ni, blogshop akan dpt 1 kali review dlm sebulan, kan? Skrg ni...dah takde lg dh. Just sewa tapak je ek. Tp pengiklanan blogshop utk Pakej C yg beriklan sebelum 6/2/2012...

...zie akan completekan review spt yg di janjikan ek :) Pssttt..tak larat dh zie nk buat iklan review ni uols. Itu yg decided utk stop je. W/pun hasilnya lumayan...but tak nak lah teruskan lg.

Sgt tak larat zie nk terkejar-kejar buat iklan review...hehe.












Redbloodsnow Copyright©

5 comments:

Tihara said...

sian zie,byk2 kan berehat, take care.. :)

Redbloodsnow said...

KAK TIHA
--> tu la kak. tak dpt gak zie nk kejar duit sgt. yg penting bg zie skrg adalah bby zie dlm kandungan. tak nak bdn zie tak cukup rehat.

coz zie bila balik keja. mmg terus rebah atas katil je. tak dpt nk ngadap blog sgt.

tu yg terpaksa gak zie hentikan pengiklanan yg mempunyai review. tak nak lah ambik duit org, tp tak jln kan tanggungjawap dgn baik...betol tak kak tiha? hehe

Uchi kay-f @hmad said...

pn.zie pe kabor?

hrp sihat & dpt rehat secukupnye...

My Life's Journey said...

Auk zie ..kitak banyakkan rehat a ..lak kak bersalin leh la start mula hoh ..chayok2!

eVa said...

xpa zie..kesihtan ktk ngn baby ktk lebih penting.. sure dak len faham bah.. ;)