Belated Wedding Gift :)


Walaupun dah 3 bulan berlalu majlis perkahwinan Zie and Dillah, still lg kooo kawan dillah yg 1 kem dgn dia bagi us a wedding gift :) Awww...sooo sweet ^_^ Belated wedding gift katanya...hiksss.

...ailikeee! :)




Inilah dia yg weols laki bini dpt :) 1 set minuman dari Giacomo brand. Kaler biru plak tue. Kaler favorite dillah...harus kooo dia happy banget terima :P Pape pun...thank you soooo much buat Zaidi Abdullah dan isteri :)

...zie n dillah appreciate it so much! xoxo....





Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
BBQ @ ZOO
-- Click SINI utk
Siapa yg berminat utk berBBQ di Zoo.
Disamping itu ada live performance
dan byk lagi acara :) Click banner for
more info ek :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

7 comments:

Mizz Coki said...

alahai kacaknya set jug! sweet eh..

Cik Azizah said...

wah tahniah sista! boleh guna tu kan..

eita said...

biru memang wana yang comel....

[sutera kasih] said...

wahh kacak gift ya kak:)

Ardini Humaira said...

bestnye yunk.. aku sjak pindah miri tade dapat sekuman adiah pun huhu

Bunny Nur Riena said...

wah walaupun dah 3 bulan kawen, tetap gak ada yang masi bagi gift yer... masa Riena kawen dulu sampai 1 bulan jer.. lepas tu dah takder dah.. hahahahaha. :)

My Life's Journey said...

Taniah dear ..bestnya dapat hadiah hihi ..chak!!!