Bila Suami Di Kuching... Jadi Driver Lah Jawapnya :P


Inilah yg zie happyyyyyy ssgt bila husband di Kuching. Leh turun kerja, zie TAK PAYAH drive. Husband yg drive a.k.a jd driver peribadi...hehehehe. Lunch pun, sentiasa bersama dia. syorganyaaaaaa ^_^

...Harappppp ssgt dia dpt transfer...aminnn aminn.












Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

15 comments:

My Life's Journey said...

Hihi suka tengok zie bahgia .. piwettttt :) makin berseri2 adinda zie ni :)

Aisumi Chan Kawa'i said...

sabar ye kak.. xlama dah tu.. amin2..

Yana@Nana said...

salam ..kak zie.. wah bestyer... kelebihan bila duk berjauhan kan.. yana every saturday je Suami Anta... pape sweet lah akk n suami.. hope pe yg kak zie doa termakbul hendakyer

atty's said...

kty pun doakan semoga suami zie dpt transfer..amin

Mr feckry said...

golongan wa le yang selalu kne jadi dreba

intandayani said...

bile suami kt cc la rse bahagie sgt...sy pun ngh tggu nk tkr ni...suami kt putrjya sy kt kuala pilah...huwaaa

Dilakochan said...

wah wah wah.... berseri seri lah muka puan zie minggu ni...
hubby disisi.. ewahhh ;))

Cik Wanie Ghani said...

wah muka happynya bila enchik suami pulang yer,

kami kat sini sentiasa mendoakan agar Dillah dpt transfer dan sentiasa berada disisi:)

zh-ena said...

ena doakan kebahagian terus kekal milik zie sehingga ke syurga..amin

Cik Meeja said...

Syoknyerrr..Rindu nak incik asben anta gi keje cam dulu2..Pagi2 leh bekpes sesama, pastu balik keje terus meronggeng ke pasar2 malam.. Mode : Rindu~~~ Sob Sob! T_T

CHU MAJORFLAVA said...

best kdk kmk 2 Minie,kmk pun keta bohnya stereng bukan2 keras,yanya madah mek kreng mbak viva ya,mun skt ada susah kit mek drv dkpun.

pRincESs_N said...

insyaAllah...ade rezeki dillah dpt transfer nti...aku ms preggy 7bln baru dpt duk same gn hubby...

Miss Nadya said...

InsyaAllah dapat transfer sebab dah jadi suami sah kan..selalunya memang dapat mcm auntie nad..:)

Cik Rose Cute said...

Tak sabar nak tengok perut zie membesar hehehe...

Bunny Nur Riena said...

alah comelnya pasangan ni tau.. suka tengok... romantik giler ar.. :))
apa2 pun amin ya rabbal alamin.. :))