Bought Sudah Red Dress Yang Di Cari


Weehoooo...beli sudah a red mini dress yg zie dok ngiyau² on last friday tu ^_- Walaupun tak jumpa yg EXACTLY sebijik cam 2 mini dress yg zie dok kenan tu..ala² pun takpe. Janji lawo n MERAH..hehe. Warna merah tu wajib. attend wedding cino maa...lalala :P

...ceeaaa, padahal diri sendiri yg mewajibkan **lalalala**



P/S:
Akan gandingkan mini dress ini
dgn my black half cardigan dan
with black palazo pant :)



**Buy kat --- LadiesFash :)




Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
BLOG MIRA MEGHA
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

12 comments:

mer said...

beli kt ladiesfash eh kak?yey ;D

sweety_nur said...

sweet ! jgn lupa upload pic nnt ya

My Life's Journey said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaa cantik ... mesti terserlah keanggunanmu lalink :)

Qaseh Suhaida said...

wooo banyak merah hu huuu...i like

anis said...

tak sabar nak tgk kak zie pkai dres tu nnti.. n_n

Zie Madini said...

MER
--> a'ah. beli kat ladiesfash. murah-murag baju kat sana kan

Bunny Nur Riena said...

wah.. tahniah hasil usaha Zie dah pun ditemui yer dress tu.. hehhe.. jangan lupa snap gambar tau.. nak tengok kecomelan mommy-to-be ni pakai dress tu nanti.. hehehe

CHU MAJORFLAVA said...

hehe..ktk ngenak k merah dear

Misz Mieza said...

Cantekkk!!! Jangan lupa tayang da pakai nanti ye... Mesti cunz banget!!! ^^,

Cik Puan Nor said...

Nor pun mmg recommended ladiesfash ni..dulu beli maxi red pun kat situ..murah2 kan baju die..berbaloi2..

zh-ena said...

nampak comey jea

YaYaNsMuM said...

Cantiknye la dress merah nie...YM pun suka gak kat merah, tapi pink no.1 la, ekekeke