Busy Preparing GAJI Staffs...yippiee :D


Zie tgh super buzy skrg ni uols. tgh prepare gaji utk staffs dan diri sendiri. Tugasan yg paaaaaling syorga zie buat taw. hehehe :P Nanti blogging lagi ek. BUSY MODE is ON...hehe







Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

19 comments:

Cik Pengat Pisang said...

wah..bestnye..

Cik Meeja said...

Beshnyer dah nak gaji! ^^,

Pesta Jiwa said...

Lama x singgah ... skang dah jadi ziemadini.com
tahniah...aku tggu earning dari blogging cukup baru nak register dot com...

Qienah said...

bila le nak dapat keje n leh rs gaji balik.huhu..

delour said...

Orait akak settle kanlh dulu keje akak...tengah buzy xleh kacau ni..hehehe..

atty's said...

jangan lupa issue gaji kty eh..

@juera said...

sma la kite keje bt gaji org..sronok bt gaji ni..hehe..$$$

YaYaNsMuM said...

hehehe...buat leklok yer Zie...jgn tersalah key in pulak..hehhe...

Bunny Nur Riena said...

patutla takder banyak entry untuk harini.. dari pagi tadi Riena tunggu mana la menghilangnya Zie, rupanya tengah bz mengira gaji.. huhuhuhu.. :)

AmirFX said...

Best2.. Part gaji nang paling ditunggu... :D

My Life's Journey said...

wahhhh gaji2 ..best2 ..kitak suka mengira ar dear hihi

Ardini Humaira said...

aku lak mood takde nak bloging :'(

*Ms.Serry Shah said...

ops sama lah kite.. me pun baru nak start tulis gaji today...
neway zie keje bhgian admin n acct or hr?

Zie Madini said...

MS. SERRY
-->> hehe. zie admin cum account :)

*Ms.Serry Shah said...

yeay sama mcm zie. tp kita tak sebusy mcm zie. kita tngk zie busy je... hehehe

Zie Madini said...

MS. SERRY
--> tu arr. zie mmg ari² busy. bcoz zie handle utk 3 companies. thats why ar...uwaaaa.

blogging pun curi² je time keja. tp kadang² tak dpt plak nk curi² blogging..hehe

meh hi five yunk! hehe

*Ms.Serry Shah said...

sama la, kita pun handle 3 companies.. tp tak sebusy zie. kdg2 bila bos ada, then tak de keje nak buat mula la kita asyik tengok jam je nak balik. hehehe...

kita pun curi2 blogging. time bos tak de.. kalau dia ada jgn harap la..huhu

hi five weeee....

Zie Madini said...

MS. SERRY
---> eee bestnyaaaaaaaaa. kalauuuulah zie gitu. zie ni selama 8 jam busy. if tak kuar lunch, pun kena buat keja gak. arghhhhhh!

tp xpe....gaji setimpal dgn kebizian dh skrg. itu yg penting, kan dear. hehehe

*Ms.Serry Shah said...

yup. yg penting setimpal n org tau nak hargai kerja kita..