Childhood Addicted : Gula² Asam Boi


Inilah dia benda alah yg zie addict time kecik² dulu. Time zie kecik² gula² ni sgt famos taw. menjadi kegemaran dak² kecik. Pd masa weols dulu, harga 10sen satu sudah consider SANGAT mahal okeh.

..pepaham je la, zaman dulu barang² kan murah² belaka. Memandangkan cam satu trend mkn gula² ni, sanggup kooo berjimat utk beli sampai 10 bijik. HAHA.






So now...bila tertengok balik gula² ni lg. Sgttttt nostalgia gitu. Actually terjumpa gula² ni dlm porch bag dillah. Terus lerr pot pet pot pet dok habaq kat cik abe yg dulu berhantu giler dgn gula² ni.

..terus dillah say "eh, syg pun suka mkn gula² ni time kecik ek? Sama lah kita, yang **sambil sengih²*..." Ceaa.... Motif nak kata sehati sejiwa ler tu. HAHA :D








Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
TRIOLICIOUS COLLECTION
-- Click SINI :) tempat menjual
pelbagi jenis shawl yg sgt cantik
dgn harga yg murah je :) check it
out uols yg penggemar shawl ^_-

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

8 comments:

oshin-jamel said...

coklat nie mmg best kan....masam2 manis gtu....tp skg nie mahai dah...20sen..hahaha.....

My Life's Journey said...

Hahahaha ayat nok ujung ya kmk suka ..sehati sejiwa ..piwettttttttttttttttttttttttttttttttt

Bunny Nur Riena said...

alololo.. comelnyer sehati dan sejiwa.. ye memang femes giler gula² ni dulu.. lepas ni nak cari ar gula² ni.. lama dah tak rasa. ntah kat mana lagi ada ye..

Masz Sidek said...

lamak dah sik makan gula batu tok... waktu sekolah dolok selalu beli...
kinek tok ada keday gula 20sen ada jual 30sen...

Siti Asiah said...

mang sedap gule2 tu...rase sweet & sour kan...:)

[sutera kasih] said...

favourite zmn miakkk marek2 hehe

AmirFX said...

Kecur aek liur nangga gula batu ya.. *gurp*

zh-ena said...

skang nie gulanya sedikit jea..asam boi dia pun kecik jea..kedekut la org yg buat gula2 tu skang nie