Dah Hampir Seminggu Kepala Pening :(


Salam jumaat uols. Kenapa ek lately ni kepala zie selalu pening ea? Start last saturday sampai sekarang. Pening-pening tu hilang dtg. Time awal pagi dtg pening. pastu hampir tgh hari, dah tak pening lg dah.

...then belah mlm, dtg lg pening. Arghhhhhh! tension arrr. Nak telan panadol, tak leh. Pregnant women mana boleh telan sesuka hati pill kan. Hemprhhh....serangan migraine ke ni ek???

Tak best nah bila kepala pening taw :( Sgt ganggu mood...




P/S:
Photo zie time umur still muda belia
tu. Time still teenage. Innocent je
tgk weh...HAHA. Tp skrg ni, mana lg
nk kelihatan innocent. Umur pun dah
dekat nak 30 tahun. Tua mengejar kita :)
Rindu plak dgn muka gitu. Nak cucuk
BOTOX ah gnie...miahaha. KIDDING!











Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
JUTAONE BIZ
-- Click SINI sekirannya anda berminat
utk mendapatkan side income. Jom jd
usahawan Vemma :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::



Redbloodsnow Copyright©

8 comments:

Ena said...

salam zie..


ehehe.. kalo peknen memg gitu zie.. peting on & off.. perubahan hormon dlm badan.. lama2 nanti hilang la.. tp akak masa mengandungkan anak pertama alahan hampir 9 bulan.. huhuh.. lg sadis kan.. so, sabar je la banyak2 ekk.

Cik Wanie Ghani said...

get a gud rest my dear....
get well soon

Lulu Caldina said...

tenangkan hati, tak usah tension.. senyum selalu, biar baby pun selalu jer happy kan..

ADa org sampai nak bersalin pun masih loya dan pening.. semoga zie tak jadi mcm tu lah kan

Bunny Nur Riena said...

ibu yang tengah mengandung memang macam tu.. pandai datang dan hilang pening dia... baby nak membesar kan kat dalam perut tu... itula pengalaman yang tak leh dilupakan sepanjang mengandung.. heheheh.. BTW, cute ar muka Zie tu..

Aeen said...

aeen pun cm tu gak....kepala pening jer...sampaikan mc la 2 hari..pening punye pasal...selalu belah pagi ngn malam mesti rasa pening..kejap ok..kejap x...hmm..maybe sstengah pregnant woman mcm ni kot...huhu

Fadhlah said...

banyak sangat memikir tu..dah dekat2 nak senja2 nie...banyakkan berehat yer....

My Life's Journey said...

Hrmmm mcm ne oo ..makan ubat time gandung c bagus gilak .. kitak rehat2 kejap .. landing lok kepala kitak ne tau leh ilang rasa pening ya lak .. :(

Izan Ishak said...

kalau pening mmg tak syok kan zie. izan pun kalau boleh elak makan ubat2 ni masa mengandung kecuali dgn arahan doktor je.